folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 7 DVD/USB Tool Neden Böyle Yapıyorsun !?

Windows 7 DVD/USB Tool Neden Böyle Yapıyorsun !?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

Windows 7  DVD/USB Tool ile indirdiğim win7 isosunu usb ye daha önce orjinal xp bilgisayarımda yazdırmıştım.Ama çok sular aktı o günlerin ardından şu an o pcde sadece ubuntu var.Ve win7 ye kesin dönüşü yapmak için uğraşıyorum :|

Gelelim şuan ki duruma xp makinada yukarıdaki bahsi geçen olayı yaptım aşağıdaki lanet hatayı aldım :|

We were unable to copy your files.Please check your USB device and the selected ISO file and try again

Netten araştırdım service packlerin dil uyumunda sorun olduğunu anladım bunu nasıl düzeltirim?

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

aynı sorun bendede olmuştu, tool un exesinin yedeğini almıştım onunla yapmayı deniyordum o hatayı veriyordu, yeniden setup ını kurduktan sonra düzeldi, sen her ihtimale karşı toolu yeniden yükle pcyi yeniden başlatıp dene hocam, hatta ve hatta .net 3.5 in yüklü olup olmadığını kontrol et ve windowsu bir update yap.

oda olmazsa isoyu sanal cd yapıp, flash diske xcopy yaptığında da çalışıyor, zaten toolda aynı görevi görüyor.

edit: ha sen dvdye yazdırmaya çalışıyomuşsun pardon, toolu sktret imgburn kullan: http://imgburn.com

Ehl-i Byte
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

imgburn e bir bakayım saol hocam.

edit.

usb ye yazdırma özelliğini bulamadım yok sanırım :(

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

hacı sadece orjinal isolar destekler orjinal isolarda msdn üyelerinde vardır yani piyasada rtm zamanlarındaki orjinal isolar için bu işe yarıyordu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

hackworm bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı sadece orjinal isolar destekler orjinal isolarda msdn üyelerinde vardır yani piyasada rtm zamanlarındaki orjinal isolar için bu işe yarıyordu

Evet hacım biliyorum elimdeki orjinal, çünkü dediğim gibi daha önce yapmıştım orjinal xp makinada.Sorunun service hizmetleri dil paketinde olduğunu varsayıyodum.Dil paketi indirdim olmadı.

Başka bir çözüm buldum ultraiso programıyla usb ye kopyalanıyormus.Onu deniyecem.

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

windows 7 dvd usb tool'la nasil windows 7 indirdin hocam ? 

netten biryerden windows 7'yi indir, sonra onun iso dosyasini sec, ileri de, usb'ni sec, ileri de bekle bitsin. cikar usb'ni pc acilirken boot sirasiyla alakali bir tus cikar F11 falan olur genelde, bas, oradan usb'yi sec. bildigin formati at :|

la liberte ne meurt jamais.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

windows 7 dvd usb tool'la nasil windows 7 indirdin hocam ? 

netten biryerden windows 7'yi indir, sonra onun iso dosyasini sec, ileri de, usb'ni sec, ileri de bekle bitsin. cikar usb'ni pc acilirken boot sirasiyla alakali bir tus cikar F11 falan olur genelde, bas, oradan usb'yi sec. bildigin formati at :|

hacı cümle devrik olmuş senın dediğin gibi zaten :|

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o zaman bos bir dvd al hocam, iso dosyayi dvd'ye rahatca cekersin ubuntuda 

la liberte ne meurt jamais.
Toplam Hit: 2736 Toplam Mesaj: 8