Windows 7 Flash Sorunu.
-
Başlıkta windows 7 flash sorunu dedim ama herhalde windows 7 flash sorunu tam emin değilim, şöyleki;
windows xp kurulu pc ye ilk önce windows 7 ultimate kurdum. Youtube ve facebook haric herhangi bir yerde video izlemeye çalıştığım zaman görüntüde donma yaşıyorum. Hatta komple browser donuyor, görev yöneticisinden kapatmak durumunda kalıyordum.
Herhalde ultimate kasıyordur diye düşündüm bende home premium kurdum. Bazı bileşenler eksik olduğu için belki kasma oranı az olur düşüncesiyle. Ama sonuç yine hüsran. Aynı olayları yaşıyorum hala.
Daha önceden kurmuşluğum var 7 nin her sürümünü bilgisayara bu tarz kasma hiç yaşamıyordum.
Delirmek üzereyim, çözemiyorum sorunu. Komple sistemi tarattım bitdefender kaspersky nod32 avast avira avg tek virus yok
Aero kapalı hatta sistem şuan windows klasik teması çalışıyor.
Ram tüketimi 561 mblarda geziyor CPU 20- 21 " İzlenemeyen video esnasında."
Disk birleştirme defalarca yaptım 1bayt parçalanmış dosya yok harddiskte.
Kurulumda hata vardır düşüncesiyle farklı bir dvd ile home ve ultimate kurdum yine aynı
DVDromda bir dalga vardır diye farklı bir rom ile kurdum aynı.
Flash üzerine sağ tıklayıp donanım hızlandırıcısını devrede- devredışı olmadı
Directx hali hazırda çalışıyor.
Driverlar tamamıyla güncel. Sadece ekran kartı windows 7 değil vista fakat sorun yaşatmıyordu daha önce.
Flash sürümü 10.1 kurulu. Kaldırdım 9 kurdum olmadı tekrar 10.1 kurdum yine olmadı.
Opera, safari, ie, firefox hepsiyle sorun aynı.
Kısacası çıldırmak üzereyim konuyla alakalı yardım lütfen.
İşletim sistemi : Windows 7 Home premium
İşlemci : Pentium 4 - 3.00 Ghz
Ram : 1,50
Ekran kartı : Nvidia FX5200 - Ati Radeon 9550
-
Ha birde. Yukarda yazılı olan donanima 1,7 puan veriyor bu at hırsızı sistem. Sizce bu puanlama ne derece doğrudur? p3 256 ramlara kurulabilen bir sistemden bahsediyoruz. Ve alınan puan 1,1 civarında oluyor o sistemde. Benim sistemim çok iyi demiyorum ama 1,7 alacak kadarda kötü değildir diye düşünüyorum.
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------
Ha birde. Yukarda yazılı olan donanima 1,7 puan veriyor bu at hırsızı sistem. Sizce bu puanlama ne derece doğrudur? p3 256 ramlara kurulabilen bir sistemden bahsediyoruz. Ve alınan puan 1,1 civarında oluyor o sistemde. Benim sistemim çok iyi demiyorum ama 1,7 alacak kadarda kötü değildir diye düşünüyorum.
-----------------------------gayet doğru vermiş puanı hocam, şaka değil, P4 3 GHz den anahtarlığım var. Aynı sorun bendede var, çözemedim, benimki vista ayrıca. Yanlız şöyle bir durum var, firefoxtan girince donuyor, ie de donmuyor, kesin plugin container sorunu
-
sadece firefox değil tüm browserlarda sorun aynı.. Çözemedim hala delirecem. İnat ediyorum xp kurmuyorum.