folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Windows-7 Format Sorunu...

Windows-7 Format Sorunu...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

hocalar windows-7  sistemi degistiricem xp yuklemek istiyorum ama bir turlu cd gormuyor baslayamiyor ne yapmam gerektigi konusunda yardimci olurmusunuz tesekkurler..

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

kardesim cd den problemin var gibi gelio tam sorunu yazsan sanki daha kolay yardımcı oluruz gibi gelio

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

cd deb boot ettim ama simdi ise mavi ekran hatasi veriyor gecen hafta bu cd ile format attim ?  sizce sorun nedir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

kardesim senin cozumun biosta yatıyor hdd yi asci yap duzelir gibi gelio bana hatta kesin duzelir sorunun ben bu sekilde bi pcye format atmıstım

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

arkadaslar bana xp cd si lazim bulundugum yerden turkce temin edemiyorum..entegresiz link verebilecek bir murit varmidir tesekkurler..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

biostan ide sata mode muhabbetinin ide olduğundan emin olduktan sonra optik sürücüden boot edip xp kurlumuna geçmeyi denemelisin

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Biosu resetle, Load default settings ile...

Sonra sata mode seçeneğinde enhanced i seçip sata modunu ahci moduna getir...

daha önce attıysan tekrar atabilir muhtemelen bi sıkını cıkmayacaktır.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

renecim sorun orda yatıyor asci ye cevirdiğinde normale donuyor ben denedim bu sekilde duzeldi ancak tekrar sataya aldıgında maviekran hatası devam ediyor ona bi çözüm bulamadım heralde hdd driverını yuklemek gerekiyor...

onun haricinde bu gonder gitsin butonuna ctrl+enter eklermisin cok kolaylık olur bizim içinde alısmısım bu sisteme her mesaj yazmamdan sonra ctrl+enter yapıorum bekliorumki gondersin die sanırım zor bi kod ama sen basarırsın die umuyorum:)

gonder gitsin butonu kalıcak ancak kısayol olarak bu kombinasyonu eklersen sanırım muritlerde baya faydalanır gibi geliyor

delimiyim ben?
Toplam Hit: 938 Toplam Mesaj: 8