Windows-7 Format Sorunu...
-
hocalar windows-7 sistemi degistiricem xp yuklemek istiyorum ama bir turlu cd gormuyor baslayamiyor ne yapmam gerektigi konusunda yardimci olurmusunuz tesekkurler..
-
kardesim cd den problemin var gibi gelio tam sorunu yazsan sanki daha kolay yardımcı oluruz gibi gelio
-
cd deb boot ettim ama simdi ise mavi ekran hatasi veriyor gecen hafta bu cd ile format attim ? sizce sorun nedir
-
kardesim senin cozumun biosta yatıyor hdd yi asci yap duzelir gibi gelio bana hatta kesin duzelir sorunun ben bu sekilde bi pcye format atmıstım
-
arkadaslar bana xp cd si lazim bulundugum yerden turkce temin edemiyorum..entegresiz link verebilecek bir murit varmidir tesekkurler..
-
biostan ide sata mode muhabbetinin ide olduğundan emin olduktan sonra optik sürücüden boot edip xp kurlumuna geçmeyi denemelisin
-
Biosu resetle, Load default settings ile...
Sonra sata mode seçeneğinde enhanced i seçip sata modunu ahci moduna getir...
daha önce attıysan tekrar atabilir muhtemelen bi sıkını cıkmayacaktır.
-
renecim sorun orda yatıyor asci ye cevirdiğinde normale donuyor ben denedim bu sekilde duzeldi ancak tekrar sataya aldıgında maviekran hatası devam ediyor ona bi çözüm bulamadım heralde hdd driverını yuklemek gerekiyor...
onun haricinde bu gonder gitsin butonuna ctrl+enter eklermisin cok kolaylık olur bizim içinde alısmısım bu sisteme her mesaj yazmamdan sonra ctrl+enter yapıorum bekliorumki gondersin die sanırım zor bi kod ama sen basarırsın die umuyorum:)
gonder gitsin butonu kalıcak ancak kısayol olarak bu kombinasyonu eklersen sanırım muritlerde baya faydalanır gibi geliyor