Windows 7 -----Guncelleme
-
w7ye crack yaptım ilk açılıp kapanmada kabul etti windows etkinleştirilmiş gözüküyor...
ama yeni guncelleştirmeyi yukledikten sonra sahte yazılım guncellemeside bunun arasında galiba bilgisayar acılısta sahte yazılım hatası veriyor nasıl duzeltebilirim....
-
update yaptığında tekrar orjinal kontrol programcığını kuruyor.. Ve tekrar kaçak duruma düşüyor. Tekrar crack yap
-
hiç kimse bilmiyormu
xp için bu program vardı 7 için işe yararmı
-
ya durmadan update yapıyor ozman her açısımda cracmı ytapmam gerekiyor
kısa yolu yokmu bunun
-
bi kez update yaptırdıktan sonra denetim masasında otomatik güncellemeleri kapatırsın olur biter..
-
bu herkesin basına geliyormu 7 de yoksa tek benmiyim
-
benim başıma gelmiyor henüz etkinleştirmedim :) etkinleştirdigimde olmaz inş.
-
ben 1 aydır kullanıyorum tüm güncelleştirmeler (henüz public edilmemiş olanlar) de dahil sorun yok .. office 2007 yüklü o da aynı şekilde :/
-
etkinleştirdim loader ile güncelleme de yapıyorum sorunsuz kullanıyorum.
-
arkadaşım siteye loader linki vermekten canım çıktı.
http://rapidshare.com/files/278651691/Windows_7_Loader_v1.5.4.rar
bunu indir normal loaderde yaptıklarını yap (anakart falan..).pc res at.Bi daha aç loader de pc yeniden başlıcak istedigin kadar update yapsın sorun olmaz çünk ben kullanıyorum :D.
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
benim başıma gelmiyor henüz etkinleştirmedim :) etkinleştirdigimde olmaz inş.
-----------------------------Hangi programla etkinleştirme yaptın ? Yada etkinleştirmeyi programsız mı yaptın ? Programla etkinleştirmeden önce etkinleştirme kodu girdin mi ?
Evet bu sadece senin başına geliyor.Ben etkinleştirdim ve bütün güncelleştirmeleri sorun yaşamadan alıyorum.