Windows 7 Hakkında Bikaç Soru
-
agalar bilgisayarıma format atacam windows 7 bayağ hızlıymış diyorlar tam sürümü çıktı mı onun yoksa piyasada dolaşanlar beta mı ? bir de nero deep freeze kaspersky veya nod 32 gibi programlarn uyumlu sürümleri var mı ?
-
diener bunu yazdı:
-----------------------------
agalar bilgisayarıma format atacam windows 7 bayağ hızlıymış diyorlar tam sürümü çıktı mı onun yoksa piyasada dolaşanlar beta mı ? bir de nero deep freeze kaspersky veya nod 32 gibi programlarn uyumlu sürümleri var mı ?
-----------------------------beta varda sen betayı çek tam sürümünün yolu çıkınca bulunur zaten
-
haziran 19dan sonra 5 gün içinde son beta çıkıcak temmuz başında final nete düşer 1 ay daha format için bekle
-
şuan windows 7 kullanmanı önermiyorum ama finali düştüğünden çek kullan.. şuan xp sp3 professional kullanmak en mantıklısı bence. .Windows 7 RC kullandım ama tekrar xp ye dönmem gerektiğini düşünerek format attım.. şuan xp deyim.
-
eyv sağolun :) varmı başka tavsiyesi olan ?????
-
ben ilk çıktığından gündendir kullanıyorum gayet memnunum 1-2 kere kurdum antivirüs sorun yok ama sonra kendim kaldırdım
gerek kalmıyor fazla sadece sanal sürücüde bi bug oldu onu çözemedim ama sanırım sende sorun çıkmaz
görsellik ve perfonmans açısından süper 4-5 oyun denedim sorun yok örnek oyunlar : x-men wolverine,fifa,cod 5 vb.
tavsiye ederim biraz değişiklik olur ve özelliklerini keşfettikçe daha çok seversin ...
-
Kreyzi'ye katılıyorum
beklerken de ubuntu'yu dene istersen =)