Windows 7 Hızlandırma Yolları
-
windows 7 ultimate 64 bit yeni kurdum da vistadaki gibi bunu da hızlandırma seçenekleri nelerdir bilen arkadaşlar paylaşabilir mi
bi de bilgisayarımın rami 4 gb ama 3 gb gösteriyor xp de 4 gösteriyordu vista 64 bit veya win. 7 64 bit yükle tam gösterir dediler yükledim değişmedi neden acaba
ekran kartım da 1 gb idi 512 gösteriyo BIOS ekranından yükseltme seçeneğini bulamadım...
-
bilgisayarim>sag tik ozellikler>gelismis sistem ozellikleri>performans>en iyi performansi secmeye ayarli>OK
calistir>msconfig>baslangic>gereksizlerin tik'ini kaldir>OK
64bit yuklediysen 4gb ramini gosterir. birkac arkadastada vardi sorun cozuldu saniyorum, bakabilirsin konulara.
ekran kartini bios'tan nasil yukseltiyorsun ?
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
64bit yuklediysen 4gb ramini gosterir. birkac arkadastada vardi sorun cozuldu saniyorum, bakabilirsin konulara.
ekran kartini bios'tan nasil yukseltiyorsun ?
-----------------------------4 gb göstermiyo işte 64 bit yükledim neden böyle oldu bilmiyorum
Mavi ekrandan ram ve ekran kartının ne kadar kullanılacağının seçeneği vardı ya onları bulamadım
mesela windows içinden rami ya da ekran kartını yükseltme şansımız var mı ben yok diye biliyorum da yanılıyor da olabilirim.
-
destanition bunu yazdı:
-----------------------------
ekran kartım da 1 gb idi 512 gösteriyo BIOS ekranından yükseltme seçeneğini bulamadım...
-----------------------------hoca bu iş sadece motherboard pclerde oluyor diye biliyorum bn.