Windows 7 Hızlandırma Yolları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

windows 7 ultimate 64 bit yeni kurdum da vistadaki gibi bunu da hızlandırma seçenekleri nelerdir bilen arkadaşlar paylaşabilir mi

bi de bilgisayarımın rami 4 gb ama 3 gb gösteriyor xp de 4 gösteriyordu vista 64 bit veya win. 7 64 bit yükle tam gösterir dediler yükledim değişmedi neden acaba

ekran kartım da 1 gb idi 512 gösteriyo BIOS ekranından yükseltme seçeneğini bulamadım...

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bilgisayarim>sag tik ozellikler>gelismis sistem ozellikleri>performans>en iyi performansi secmeye ayarli>OK

calistir>msconfig>baslangic>gereksizlerin tik'ini kaldir>OK

64bit yuklediysen 4gb ramini gosterir. birkac arkadastada vardi sorun cozuldu saniyorum, bakabilirsin konulara.

ekran kartini bios'tan nasil yukseltiyorsun ?

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

64bit yuklediysen 4gb ramini gosterir. birkac arkadastada vardi sorun cozuldu saniyorum, bakabilirsin konulara.

ekran kartini bios'tan nasil yukseltiyorsun ?

4 gb göstermiyo işte 64 bit yükledim neden böyle oldu bilmiyorum

Mavi ekrandan ram ve ekran kartının ne kadar kullanılacağının seçeneği vardı ya onları bulamadım

mesela windows içinden rami ya da ekran kartını yükseltme şansımız var mı ben yok diye biliyorum da yanılıyor da olabilirim.

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

destanition bunu yazdı:

ekran kartım da 1 gb idi 512 gösteriyo BIOS ekranından yükseltme seçeneğini bulamadım...

hoca bu iş sadece motherboard pclerde oluyor diye biliyorum bn.

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
Toplam Hit: 1961 Toplam Mesaj: 4