Windows 7 İçin Cracklı Nod 32
-
lazım arkadaşlar elinde olan varsa upload edebilirmi
forumlardan araştırdım linkler uçmuş crackli olursa iyi olur
-
arkadasim Crack ile ugrasma
www.nod32.com.tr den orginal i indir
Her ay üye ol 30 günlük key versin Crackler SAglam degil ..
ben uye olamam dersen
http://www.nod32-key.com/
girip key alıp oturtursun CrackLi Antilerin Faydasını goremessin Zararını gorursun ..
-
eve gidince bakarım olması lazım.
kaç bit onu da yaz.
-
64 bit
bir de yukarıdaki arkadaş her ay üye ol 30 günlük key al demiş crackler sağlam değil mi diyorsun
-
al hocam hergün güncellenen eset key sitesi
ama girerken antivirüs ve güvenlik duvarını kapat engelliyor ama korkma hiç bi sakatlık yokhttp://www.eset.org.cn/
-
destanition bunu yazdı:
-----------------------------
64 bit
bir de yukarıdaki arkadaş her ay üye ol 30 günlük key al demiş crackler sağlam değil mi diyorsun
-----------------------------Cracklerin Cogunda Trojan Benzeri Zararlı Yazılımlar gomuludur .. yinede karar Senin kararin.
-
hacı bitane program var.
serverdan günlük key alıp güncelliyo programı crack falan deil.
-
okuldan sınırsız pc li meb lisanslı key araklamıştım :) başım belaya falan girmesin diye dağıtmıyorum
-
destanition bunu yazdı:
lazım arkadaşlar elinde olan varsa upload edebilirmi
forumlardan araştırdım linkler uçmuş crackli olursa iyi olur
-----------------------------trend micro var 1 yıllık internet security 2010 paket ben kullanmıyorum.izmirdeysen verim yada isteyen baskası varsa vereyim
ben baska kullandıgım için
-
husnuweb bunu yazdı:
hacı bitane program var.
serverdan günlük key alıp güncelliyo programı crack falan deil.
nod enabler i diosun sanirim onda da mantik ayni bazi güncel key sitelerinden key alip eklio ama genelde olmuo. bir tane wirüssüz setup bul bulamazsan upload ederiz sorun deil sonra güncel key sitelerinden kendin ekle ben ayda bir falan yapıyorum sorun olmuyo.dipnot: nod32 deilde smart security kullanıyorum tawsiye ederim. Ve de özellikle microsoft security essentials. ikisi yeterli .