Windows 7 İng Paketi Kurma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

basit bir ses işleme uygulaması yapıyorum.windows dili türkçe oldugu için yüklü tanıyıcı yok diyor ing bilgisayrda calısıyor uygulama

ing dil paketi indirdim ama çalıştır diyorum herhangi birşey yapmıyor nasıl yukleyebilirim ing dil paketini 

windows 7 64 bit

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Kurulum cdsini takıp oluyor diye biliyorum ama tam emin değilim birde ayarlardan dili değiştirmen lazım..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Denetim masasında bulunan "Bölge ve Dil" bölümüne gir. Oradan orada "Klavyeler ve Diller" sekmesinden yapabiliyorsun.

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    matr0x bunu yazdı

Denetim masasında bulunan "Bölge ve Dil" bölümüne gir. Oradan orada "Klavyeler ve Diller" sekmesinden yapabiliyorsun.

hocam ordan denedim unix codeları ingilizce yapabildm öyle de olmadı 

kurulum cdsi olmadan olmazmı?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

win7 ultimate ise dil paketini yükleyip, klavye diller seçeneğinden yaparsın, başka tipi varsa dvd'den olur, onun haricinde bir yol daha vardı..

Vistalizator'dü sanırım programın adı, bununla kesin yaparsın.. ara bu isimle

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı

win7 ultimate ise dil paketini yükleyip, klavye diller seçeneğinden yaparsın, başka tipi varsa dvd'den olur, onun haricinde bir yol daha vardı..

Vistalizator'dü sanırım programın adı, bununla kesin yaparsın.. ara bu isimle

home premium :S programı bi deneyeyim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

buldugum dil paketi sp1 için kullanılamıyrms sp1 için ingilizce dil paketini nerden bulabilirm?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

up

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek

http://www.pcdiy.com/146/windows-7-service-pack-1-language-packs-download   burdan sürümüne uygun dil paketini indir,

http://www.froggie.sk/download/Vistalizator.exe   burdanda bahsi geçen programı indir; yönetici olarak çalıştırıp dil paketini tanıt hallolacaktır.

.. you only have you ..
Toplam Hit: 840 Toplam Mesaj: 9