folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 7 Klasörlere Erişim İzni Problemi

Windows 7 Klasörlere Erişim İzni Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu izin olayını komple kapatmanın bir yolu yok mu, sırf bu yüzden xp ye dönecem, eski hdd lerimden birini taktım, hiçbir klasöre giremiyorum, tek tek erişim izni vs. ile uğraşmam gerekiyor ...

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

hocam root klasöre permissionları ayarla, tüm alt klasörlerde burdan alsın de hepsine girersin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

denetim masasından kullanıcı ayarlarını kurcaladınmı administrator müsün pc'de ? izinleri permissionları ayarlat alt ve tüm klasörlere seçenek vardı win7 de.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam root klasöre permissionları ayarla, tüm alt klasörlerde burdan alsın de hepsine girersin...

Hocam tüm dosya isimleri için, hata oluştu diyor, bazılarında sorun yok, bana lazım olanlarda söyle.

Edit: insidae tam yol olarak söyler misin, denetim masasında nerde ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Sana lazım olan klasöre sağ tıkla özelliklere gir. Oradan güvenlik sekmesini aç. Kullanıcı adını seç (örn: AMpul vs herneyse) sonra düzenle butonuna tıkla izinlerde "tam denetim" kısmını işaretle, herşeyi onayla. Sorununun çözülmesi lazım...

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

chelishky bunu yazdı:

Sana lazım olan klasöre sağ tıkla özelliklere gir. Oradan güvenlik sekmesini aç. Kullanıcı adını seç (örn: AMpul vs herneyse) sonra düzenle butonuna tıkla izinlerde "tam denetim" kısmını işaretle, herşeyi onayla. Sorununun çözülmesi lazım...

tek tek uğraşınca oluyo ama üst klasöre yaparken yukardaki gibi her alt klasörde hata veriyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

gizli dosya ve klasörleri göstert C ye gir ordan kullancılardan kullanıcı adı neyse pcnin o klasöre sağ tıkla özellikler de güvenlikten tam denetim seç gelişmiş e bas ve alt klasör ve tüm klasörlere uygulat ı seç olucaktır bildiğim kadarıyla.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

neyse hocalar ubuntuyu açtım şimdilik yarın ilk iş xp yi kurmak olacak, böyle saçma sapan şeyler bıktırdı beni 7 den.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jale
    jale's avatar
    Homo

G diskine sağ tıkla, özelliklerden izinleri kontrol et. En iyisi tek kullanıcılı administrator haklarına sahip bir oturum açmak. Kolay gelsin.

Don't dimm my screen, let the program starts..!

Toplam Hit: 12600 Toplam Mesaj: 9