Windows 7 Klasörlere Erişim İzni Problemi
-
Arkadaşlar bu izin olayını komple kapatmanın bir yolu yok mu, sırf bu yüzden xp ye dönecem, eski hdd lerimden birini taktım, hiçbir klasöre giremiyorum, tek tek erişim izni vs. ile uğraşmam gerekiyor ...
-
hocam root klasöre permissionları ayarla, tüm alt klasörlerde burdan alsın de hepsine girersin...
-
denetim masasından kullanıcı ayarlarını kurcaladınmı administrator müsün pc'de ? izinleri permissionları ayarlat alt ve tüm klasörlere seçenek vardı win7 de.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
hocam root klasöre permissionları ayarla, tüm alt klasörlerde burdan alsın de hepsine girersin...
-----------------------------Hocam tüm dosya isimleri için, hata oluştu diyor, bazılarında sorun yok, bana lazım olanlarda söyle.

Edit: insidae tam yol olarak söyler misin, denetim masasında nerde ?
-
Sana lazım olan klasöre sağ tıkla özelliklere gir. Oradan güvenlik sekmesini aç. Kullanıcı adını seç (örn: AMpul vs herneyse) sonra düzenle butonuna tıkla izinlerde "tam denetim" kısmını işaretle, herşeyi onayla. Sorununun çözülmesi lazım...
-
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------
Sana lazım olan klasöre sağ tıkla özelliklere gir. Oradan güvenlik sekmesini aç. Kullanıcı adını seç (örn: AMpul vs herneyse) sonra düzenle butonuna tıkla izinlerde "tam denetim" kısmını işaretle, herşeyi onayla. Sorununun çözülmesi lazım...
-----------------------------tek tek uğraşınca oluyo ama üst klasöre yaparken yukardaki gibi her alt klasörde hata veriyor.
-
gizli dosya ve klasörleri göstert C ye gir ordan kullancılardan kullanıcı adı neyse pcnin o klasöre sağ tıkla özellikler de güvenlikten tam denetim seç gelişmiş e bas ve alt klasör ve tüm klasörlere uygulat ı seç olucaktır bildiğim kadarıyla.
-
neyse hocalar ubuntuyu açtım şimdilik yarın ilk iş xp yi kurmak olacak, böyle saçma sapan şeyler bıktırdı beni 7 den.
-
G diskine sağ tıkla, özelliklerden izinleri kontrol et. En iyisi tek kullanıcılı administrator haklarına sahip bir oturum açmak. Kolay gelsin.
Don't dimm my screen, let the program starts..!