Windows 7 (Komplike Durum)
-
Şimdi hocalar bu win 7 durumunda.
msdn de en son yayınlanan 08-29-2009 tarihli sürümler var. Bunlar RTM mi, yoksa RC sürümlerindenmi ?
1 - http://msdn.microsoft.com/tr-tr/subscriptions/downloads/
Ve şimdi tbt de windows 7 diye aratıyoruz..
karşımıza 3-4 sayfa sonuç çıkıyor. Sıra sıra veya karışık bir şekilde girelim..
Windows 7 Ultimate Final (Orjinal Türkçe) [ Tek Link ]
Windows 7 Final OEM Orjinal DVD Tek Link [Türkçe X86(32bit)]
Windows 7 Ultimate Orijinal Türkçe 32 Bit & 64 Bit
Microsoft Windows 7 Ultimate Original MS Türkçe ISO [32Bit & 64Bit]
zengin içerikli olarak bu konular var şimdi..
microsoft tarafından windows 7 nin en son sürümü RTM olarak sunulmadımı ? Ayrıca burda verilen final, oem li sürümler hangileri oluyor ?
ayrıca bu linklerin. eğer hangisi en sonsa trial olarak son sürüm microsoft ta legal olarak yayınlanmadımı ?
şimdi millet piyasaya dağıtmış torrent, rapid bilmemne. ne md5 ini vermiş ne de sürüm belirtmiş. Milletde anlamıyor sürümün içine botnet entegre edildimi edilmedimi çakmıyor indiriyor..
Bunları açıklayacak veya açıklamadan md5 ini kontrol edebileceğimiz.. sağlam, katkısız olarak son sürüm win 7 linki verebilecek olan varmı..
-
Ben sana anlatim durumu.Evet windows 7 rtm olarak ücretsiz indirmeye sunuldu.Ve windows 7 final sürüm satışa sunulmadı ama windows 7 dolaylı yoldan dağıtıldı.Örnek yeni bir bilgisayar.Ya da daha önce almış olanların yükseltme hakkı falan filan.Yani windows 7'nin rtm olmayan sürümü bunlar.
-
Windows 7 Ultimate Orijinal Türkçe 32 Bit & 64 Bit
bunun 64 bitini kullanıyorum ve tamamen sorunsuz çalışıyo. -
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Ben sana anlatim durumu.Evet windows 7 rtm olarak ücretsiz indirmeye sunuldu.Ve windows 7 final sürüm satışa sunulmadı ama windows 7 dolaylı yoldan dağıtıldı.Örnek yeni bir bilgisayar.Ya da daha önce almış olanların yükseltme hakkı falan filan.Yani windows 7'nin rtm olmayan sürümü bunlar.
-----------------------------Son sürüm RTM yani.. En stabil çalışanı ?
MSDN den indirebileceğimiz ?
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Son sürüm RTM yani.. En stabil çalışanı ?
MSDN den indirebileceğimiz ?
-----------------------------Microsoft'tan artık birşey indiremessin.Ücretsiz rtm dağıtımı durduruldu.
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Microsoft'tan artık birşey indiremessin.Ücretsiz rtm dağıtımı durduruldu.
-----------------------------yani buradan anladığımız en uygunu RTM dir ?