Windows 7 Kurulum Donma
-
Hocalar Windows 7 kurarken expanding windows files bölümünde %0 'da takılıp kalıyo bilgisayar :/ sorun ney ? daha önce başına gelen varmı :S yardım edin
-
benimde öyle sorunum var.. donma değilde uzun bir süre sonra devam ediyor yaklaşık olarak 20 dakika.
-
Bende de sorun vardı. En az 40 kere denemişimdir, yinede kuramadım. Windows açıldıktan sonra kur.
-
Sata Disk sorunu olabilir.
-
bırak kurma 3 gündür bi oyun bi program kuracam deli etti xp kraldır candır canandır
bekleme olayına gelirsek bende de epey bekliyor ama sonra devam ediyor sabırlı ol hoca eğer
1 saat bekledim gelmedi diyorsan sorun vardır :W
-
hata verdi yarım saat sonra,
Windows cannot install required files. Make sure all files are required for installiation are available, and restart the installation, Error Code; 0x8007045D
-
dvdyi yazdırırken x1le yazdırmayı dene
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------
Windows cannot install required files. Make sure all files are required for installiation are available, and restart the installation, Error Code; 0x8007045D
-----------------------------Hocam bence HDD'de sorun var, önce HDD'yi bir şekilde sıfırlamaya bak.
Ayrıca 0x8007045D hata kodunu arattın mı Google'da ?
-
wking bunu yazdı:
AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bence HDD'de sorun var, önce HDD'yi bir şekilde sıfırlamaya bak.
Ayrıca 0x8007045D hata kodunu arattın mı Google'da ?
-----------------------------arıyorum şuan hocam daha bi çöüzm bulabilmiş değilim :/