Windows 7 Kurulum Hakkinda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek
    Selamlar arkadaslar.. Bilgisayarima win7 kurmak istiyorum su an C surucusunde Win XP var Win 7 yi E surucusune kurarsam ne olur? Acilista tercih yapmamimi ister yoksa bir sorunla karsilasirmiyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek
    hee soyle bir durum var C ye neden yuklemiyosun derseniz diye soyluyorum.. C de yeterli alan yok 15 gb bos alan istiyo Cde Xp kurulu.. C yi Win Xp ye zarar vermeden yani en azindan 7 kurulana kadar nasil bosaltabilirim 4 GB kadar? Sadece sistem dosyalari ve program files kaldi gerisini sildim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

aynı diske kuramazsın tahminimce çünkü document and settings klasörüne bi haller edip gizliyo users klasörü yapıyo yani zaten soruya sana kurarken eski windows u windows.old diye adını değiştireyimmi diye.başka diske kur başka disk yoksa uygun miktarda oluştur birinden keste.

e ye kurarsan açılışta seçmeni istiyecek tabi ki :)

ayrıca ram testi de yapabiliyorsun win7 açılışta.güzel yani..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek
    c ye kursana ne war xpde yani sil ustune gitsin olmadi win 7ye xp mode kurarsn olur biter ha eger e ye kurarsan soledigin gbi 2 secenek gelcek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek
    aynı şeyi ben yaptım c: üzerinde xp var e: üzerine win7 kurdum fakat boot esnasındaki os sırasını ve timeout'u değiştirmeye çalışırken sevgili cankirca sayesinde win7 artık görünmüyor direk xpden başlıyor. win7yi oraya tekrar nasıl koycam. timeout ve default os'i nasıl ayarlıyacam. SOS! :D

Im Boned, All Boned.
Toplam Hit: 965 Toplam Mesaj: 5