Windows 7 Kurulum Hatası
-
C: bölümümde gerekli alan olmadığı için D: ye kuruyorum Windows 7 yi. Buraya kadar herşey normal gidiyor. Kurulum tamamlanıp Bilgisayar kendini resetlediğinde sevimli bir mavi ekran hatası alıyorum :| Aklıma gelen şeyler şunlar acaba RC sürümü olduğu için 2 tane işletim sistemi olduğunda otomatik çalıştıramıyor kendini.
bir de dipnot : cdye çekerken imaj yapamadık dosyaları program lazımdı direk attık cdye bu seferde başlangıçta butlu olmadığı için pc acıkken kurmak zorunda kalıyorum. Yani C:\ yi silemiyorum. O yüzden ilk D ye yükleyip sonra C:\ deki sistemi silip Tekrar C:\ ye yükleyip D:\ silcektim. Fikirleriniz ?
-
Up.. Yok mu basına böyle bişey gelen ?
-
en iyisi sen c deki sistemi çalıştırıp adam akıllı bi iso yazdırıp ondan sonra cye yükle temiz olsun
hala devam ederse donanımdandır diye düşünüyorum ...
-
O gelen mavi ekran tamamen donanımsal. Benim başımı da çok ağrıtmıştı zamanında. Yapman gereken ram'leri çıkarıp düzgünce temizlemek ve takmak. En azından benim sorunum böyle çözülmüştü.
İnşallah daha ciddi bir problemin yoktur. Saygılar.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------O gelen mavi ekran tamamen donanımsal. Benim başımı da çok ağrıtmıştı zamanında. Yapman gereken ram'leri çıkarıp düzgünce temizlemek ve takmak. En azından benim sorunum böyle çözülmüştü.
İnşallah daha ciddi bir problemin yoktur. Saygılar.
-----------------------------yok hocam şimdi ya donanımsal olsa Vistayı çalıştırmaz. Win7 yi yükleyip acınca böyle bi hata verior. anlamadım bende ama cdden gibi geliyor. saolasın
-
aynı hatayı bende de vaerdi ya...windows 7 yi cdye açtım pcyi açınca direk okumuyor o yüzden bilgisayardan kuruyorum bende....kurulum sırasında dosyaları kopyalamayı bitiriyor sonra reset atıyor makinaya kuruluma geçiyor orda tak mavi ekran monitörde beliriyor..... birde bnm sistem d ye kurulu ben bunu c ye kurup sonra d biçimlendirebilirmiyim? yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.......şimdiden çok saolun.....