Windows 7 Kurulum Problemi
-
win xp kullanıyorum 7 ye geçmek isitiyorum ama sürekli problem yaşıyorum cd den başlattığım zaman kalvye ve dil seçimi ekranı abartısız 45dk 1saat sürüyo daha sonra "yüklenecek sürücüyü seçin" diye bir pencere içinde "Sürücü yükle" başlıklı bir pencere daha açılıyor ve "Gerekli bir CD/DVD sürücü aygıtı eksik. Sürücü disketiniz , CD , DVD veya USB flash sürücünüz varsa şimdi takın." sata raid usb ye atıp gösterdim bulunamadı dedi bundan sonrası yok internetten baktım biraz sata modu ahcı yapın yazıyo onuda dedim olmadı dvd sonra usb den denedim onda da olmuyo xp le c yi silip öyle denedim ondada olmadı :D fdisk diyolar ama d de olan verileri yedekleme şansım yok başka türlü nasıl çözebilirim xp kurulumunda herhangi bir problem yok sorunsuz kuruyo
-
yardımcı olacak yok mu
-
hocam usb yada cd ile direk setup diyim yukselme işlemii yap o şekilde bir dene ? hem dosyalarında kaybolmaz hepsini C klasöründe .windows diye tutuyor
-
hocam "sürücü yükle" demeden diski seçip devam et
-
erdiburak win7 ye yükselt se o xpden 7 ye geçiş yok diger türlüde direk cd den denedim yüklemeyi yapıyo dosyaları genişletirken res atıyo devamı yok
horbador sürücü yükle demeden geçiş yok otomatik orayı açıyo zaten b,osu güncelleyin demişler acaba sıkıntıyı giderir mi ya da bunu yaparken anakarta zarar vermeyim bios update de
-
İlk işiniz memtest86+ ile bellek testi yapmak olsun.
-
bide biosdan hdd ni ide kontrolcusu olrak degistirebilirmisin