folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 7 Laptopa 8 Kurduk Geri 7 İstiyoruz :D

Windows 7 Laptopa 8 Kurduk Geri 7 İstiyoruz :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    don_carlione001
    don_carlione001's avatar
    Erkek

Merhaba  arkadaslar gecen 2ncı el bı laptop aldık ..asus 3610QM  i7-64 bit-8gb ram-  vsvsvsvvs   neeyse işte

makınada win 7 vardı tuttuk bunu 8 kurdurduk aldımız dükkancıda hazır cd varmıs dıye adamlarda..

sonra 1 hafta  gectı paso ürün etkınlestır dıyıp duruuu  göteveren makına  :DDD

Deli etti usaklar benı ha sımdu ben bu makınayı nası win 7 yapacam bana tutup  git cd al kur yenıden fılan yazmayın bosuna  :))

onları bızde bılıyok..

sıstem gerı yukleme noktasıda olusturulmamıs o da fayda vermıyor ..

ne edecez nası kurtulcaz bu ılletten..ürün etkınlestırme derdınden..illa orjınal  cd mi almamız lazım..hele bı yardım edın gencler...

...HÜKÜMSÜZDÜR...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

elinde win7 dvdsi/usbsi olmadan nasıl döndürülmesini planlıyorsun makinanın win7ye :/ illaki elinde bir win7 yükleme elemanı olması şart.

etkinleştirme zımbırtısından kurtulmak için 

http://forums.mydigitallife.info/threads/49108-KMSpico-Official-Thread

burdan kmspico yu indiriyorsun program kurar gibi kuruyorsun kendi otomatikman etkinleştiriyor extra bir şey yapmana gerek yok. (win 8/8.1 içindir)

pesimistzombie tarafından 10/Oca/15 06:23 tarihinde düzenlenmiştir

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    don_carlione001
    don_carlione001's avatar
    Erkek

işte cd -usb olmadan ki zaten yok mevcutta .ondan dıyorum baska bır yolu yokmmu dıye paşam.neyse o verdıgın lınke bakcam sımdık butun mesele zaten ürün etknlestırme zımbırtısından kurtulma uyuz ettı uleynnnn   :(

ondan kurtulsak yeterli şimdilik orjınal bi cd -usb bulana kadar..eywllah

...HÜKÜMSÜZDÜR...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

hdd üstünden format atma olayı var mesela win7 isosunu indiriyorsun o isodan atıyorsun da teknik ayrıntıları hatırlamıyorum şimdi zaten gerek yok o kadar olaya iso olsun bitane usb olsun yeterli.

eğer iso bulmak mesele diyorsan 

https://yadi.sk/d/RSTXiR7-dsbtk burdan indirebilirsin win7 32 bit sp1 orjinal elleşilmemiş msdn sürümüdür. hızlıca iner. elindeki usbye bunu kurulum usbsi olarak atkmak için de 

http://www.microsoft.com/en-us/download/windows-usb-dvd-download-tool burdan windows usb toolu indirip kurcaksın programı açıp önce usb flashın sürücüsünü seçicen sonra indirdiğin isoyu seçicen kendi otomatik usbyi formatlayıp sana kurulum usbsi hazırlar sonra sne de o usb ile format atabilirsin. (usbindeki önemli belgeleri başka bir yere yedekle çünkü hepsini siler, minimum 4gb usb gereklidir)

pesimistzombie tarafından 10/Oca/15 06:35 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    don_carlione001
    don_carlione001's avatar
    Erkek

kmspico denıyorum su an yukluyor bakam ..pc kapatıp acınca vercek mı aynı zımbırtıyı..180 gun etkınlesir dedı kmspico 180 gune de  saglam orjınal bı cd den yuklerız artık bastan kurarızda..ha bu özellıgını verdıgım makınada  win 7 mi yada 8-8.1 mi tavsıye edersınız..sistem olarak ayrıca bu laptop genelde  onlıne pc oyunları ıcın kullanılmaktadır.. ekran kart  ndivıa gt-630m seri

64 bit -8 gb ram-i7 işlemci marka asus..işletim sıstemı tavsıyenız ne olur..fikirlerinizi beklıyorum..

...HÜKÜMSÜZDÜR...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

o pc için win 8.1 gayet güzel seçim ama etkinleştirme olayı sıkıntılı win8 de işte. kmspico kullanıyorum laptopda gerçi bugüne kadar sorun vermedi.

180 günden sonra süreyi tekrar sıfırlayıp uzatıyor kmspico 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    don_carlione001
    don_carlione001's avatar
    Erkek

kmspico hata yaptı kardesım valla..sonuna kadar yukledı ettı pico kayboldu..ezdowlander yuklemıs..saglam linki lazım..etkınlestırme yapamadık  :)))

...HÜKÜMSÜZDÜR...
Toplam Hit: 1015 Toplam Mesaj: 7