Windows 7 Pro Mavi Ekran Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar

Windowsta mavi ekran hatası alıyorum. Hata şu şekilde meydana geliyor, Laptopuma bir süre dokunmayınca ekranı kararıyor ve ven 15 -20 dk sonra gelip mouse dokununca ekranda birden mavi ekran hatası oluşuyor.  

Windows minidump klasöürundekileride ekran görüntü ile yüklüyorum. 

Acer 4820Tg laptop kullanıyorum driverlerin hepsi tamdır. son sürümlerini yükledim.

minidump klasöründeki hatalarımı rar olarak yandexe yükledim bir bakarmsınız ben anlamam ondanda.

https://yadi.sk/d/o8MYfZznccvyE 

a

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

Driver sorunu. Driver güncelle. Güncel olduğundan emin isen donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorumç-.

Fatih54 tarafından 10/Kas/14 18:42 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    Fatih54 bunu yazdı

Driver sorunu. Driver güncelle. Güncel olduğundan emin isen donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorumç-.

Hangi donanımla alakalı onu bilsem güncelliyim kaldırıp tekrar yüklerim yada

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

ekran kartının driveri ilgili olabilir yada işletim sisteminle ilgilide olabilir cünkü sistem normalde çalışıo ekran koruycu devreye girdiğinde bir sey stop duruma geçiodur sonra tekrar calıstıgında error verio ekran korucyu devre dısı bırakıp problemi gecici olarak çözebilirsin yada ekran kartının driverini önce bi sil yükle sonra bi windows update ile bi güncelleme yap bakalım aslında ilk güncelle sonra ekran kartının driverini güncelle oda olmazsa sırf problemi çözmek için işletim sistemini tekrar silip bastan kurabilirsin bence.

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
Toplam Hit: 792 Toplam Mesaj: 4