Windows 7 Ses Problemi.
-
Müridler;
Bilgisayarıma uzun süre sonra linux u ve xp yi bırakarak windows 7 kurdum. Kurmaz olsaydım dedirtti bana.
Size bir sorum olacak başına böyle bir olay gelmiş olan vardır belki aranızda, bir çözüm bulabiliriz sanırım.

Şimdi bu iki resimde üsteki 16 Bit değerde olduğu vakit sorun yok. Fakat alttaki resimde görüldüğü üzere 24 bit e çıktığı zaman ses gidiyor alette.
Ve işin tuhaf tarafı defalarca düzeltmeme ragmen yinede ısrarla kendini 24 bitte çalıştırmaya çalışıyor alet. Seste çıkmıyor doğal olarak.
Şimdi bu sorundan nasıl kurtulabilirim gibi bir soru soracam size. Alttaki kutulara felan alayına tıkladım yine eski haline dönüyorlar yarım saat kadar sonra.
Nedir bu aslı astarı nedir ? Kronik bir problemmi yoksa banamı denk geldi sadece. Ses kartı onboard soundmax bu arada.
-
Bende o bit değerinin ayarlandığı yerin altındaki iki seçenek te seçili. Bir de öyle dene istersen
-
Madrakaru bunu yazdı:
-----------------------------
Bende o bit değerinin ayarlandığı yerin altındaki iki seçenek te seçili. Bir de öyle dene istersen
-----------------------------Denedim hacı öylede denedim komple kaldırdım ölede denedim 8 bite kadar düşürdüm öylede denedim ne ayar verirsen ver yarım saat sonra tekrar sanki hiç birşey yapmamışsın gibi tekrar eski haline dönüyor. Kafasına göre iş yapıor yani.
Format attım on kere belki hala aynı şey oluyor. Cd değiştirdim yine aynı şey oluyor başka indirdim onada öyle yaptı. Yuh dedim artık.
