Windows 7 Ses Sorunu!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forzali
    forzali's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.

Windows 7 kurdum bugün. Herşey çok güzel gidiyordu. Hızı güzel, görünüm güzel vs. ama ses yok. Sorun değil dedim kendi kendime bir driver bulur hallederim ama olmuyor. 2-3 saattir uğraşıyorum ama olmuyor. Bana bir yardım edin.

Aşağıdaki linkte "Dijital Ses" yazan yerin altında birşey daha vardı fakat ben kurcalarken onu sildim. Daha sonra yüklediğim driverlar bu sebeple mi işe yaramadı bilmiyorum. Ayrıca BIOSta bir yerde AC 97 ve HD yazan bir yer vardı orayı da kurcaladım ama ordan da sonuç alamadım.

http://yfrog.com/j5ddddddp

Lütfen yardımcı olun. Fıttırmak üzereyim!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek
    hacı windows update'e gir güncellemeleri denetle ses sürücünü bulması gerekir bulur ve yükler eğer bulamazsan yaz modeli yardımcı olalım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forzali
    forzali's avatar
    Erkek

İşin entresan tarafı bilgisayar bir sorun algılamıyor. Sağ alttaki ses simgesine tıklayıp ses çubuğuna tıklayınca hiçbir şey yokmuş gibi yeşil çubuk inip çıkıyor. Sanki bilgisayar ses çıkartıyormuş gibi.

Anakartın modeli: P5Q SE2

Edit: Bu arada sildiğim şey "Dijital Ses (HDMI)" imiş. Geri getirdim ama hala bir sonuç yok.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

eğer sağ alttaki ses işaretinin üstünde çarpı işareti yoksa driver yüklü demektir.

senin yapacağın tek şey kasadaki hopörlör girişini değiştirerek denemen yanlış yere takmış olabilirsin belki ;)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forzali
    forzali's avatar
    Erkek
    Onu da denedim çaresizlikten ama 4-5 saat önce xp kuruluyken bir sorun yoktu.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek
    linux kurarsan düzelir hocam :)

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forzali
    forzali's avatar
    Erkek

Varolan driver'ı xp modundan çalıştırdım oldu. XP modu diye birşey varmış. Yeni haberim oldu. :)

Konu silinebilir.

Toplam Hit: 1464 Toplam Mesaj: 7