folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 7 Setupını Türkçeleştirme Yardım

Windows 7 Setupını Türkçeleştirme Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

merhaba

windows 7 ultimate RTM indirdim ama setupında sadece ingilizce ve bulgarca var ben bunun setupını türkçeleştirme imkanım varmı?

kurduktan sonra türkçeleştirmeyi anlatmazsanız sevinirim :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    You can’t do a typical upgrade using an installation disc that’s different from the language installed on your computer. Go online to see how to install Windows 7 and keep your files and settings.

böyle bir hata veriyor

yardımlarınızı bekliorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Sorunun cevabını bilmiyorum belki vardır belkide yoktur. Ama asıl merak ettiğim neden böyle birşey yapmak istediğin (:

Solak Cerrah
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

hocalar ilk cıktıgı sıra indirmiştim windows 7 yi bunu kurup türkceleştirme sansim varmı bi eklenti vs. ile ?

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Rmk bunu yazdı:
    -----------------------------

hocalar ilk cıktıgı sıra indirmiştim windows 7 yi bunu kurup türkceleştirme sansim varmı bi eklenti vs. ile ?

-----------------------------

güncellemelerden yaparsın bende öyle kullanıyorum.. turkce dıl paketını yuklersın güncellemelerden halledersin

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caktimcakmagioptumyapragi
    Caktimcakmagioptumyapragi's avatar
    Erkek

vistalizator

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VagaTroy
    VagaTroy's avatar
    Erkek

windows 7 güncelleştirmelerinde türkçe dil paketi olması gerekiyo isteğe bağlı güncelleştirmelerde !

#karipçin
Toplam Hit: 2041 Toplam Mesaj: 7