Windows 7 Skin Packs
-
Muritler windows 7 nin su klasik görunumunden gercekten gina geldi bende biraz arastirma yaptim ve söyle site buldum ama guvenilirligi hakkinda en ufak bi fikrim yok http://skinpacks.com/download/windows-7/ pc ye bi zarari dokunurmu bozarmi cok önemli dosya foto b.v bilgilerim var ayrica bilmeyenlerede vermis olalim eger bi tehlikesi yok ise
-
Skinpack kurmadım ama tema + rainmeter + windowfx kullanmıştım.
İşletim sistemini özelleştirmek istiyorsan deviantart'dan tema ve rainmeter'lara bakabilirsin.
Ayrıca windowfx programı ile sağ tık yapıldığı zaman yada herhangi bir pencere acılıp-kapanıldığı zaman nasıl acılıp-kapanmasını istiyorsan ayarlayabilirsin(animasyon şeklinde acılır kapanır).
Not : Tema kurucaksan(skinpack'de temada kuruluyormu bilmiyorum) Uxthemepatcher adlı program ile bazı dll dosyalarına patch atıyorsun bu adımı unutma sakın. Bu işlemi yapmadan tema yüklersen sıkıntı yaşayabilirsin.
h0rtl4kk tarafından 27/May/15 10:28 tarihinde düzenlenmiştir -
indirip kurayım dedim, bugüne kadar sürüyle hack tool görüp engellemeyen chrome skinpack installeri engelledi. boşver hocam güvenli değil. rainmeter iyidir ama o da çok yavaşlatıyor.
-
ben bi bok anlamadim hocam sunu gercekten yapmak istiyorum tam benlik bi skin buldum ama korkuyorum :/
-
bana yardimci olacak varmi tw den yapsin bana korkuyorum yapmaya yanlis flan yaparim elveda pc
-
glass skin pack yüklüyorumdum trojan bulundu ve dosya avg tarfından silindi.
sanacasta tarafından 27/May/15 20:23 tarihinde düzenlenmiştir -
indiriyorum bir kurayımda team ile kurarız bilgisayarına. önce bir deneme yapayım.
pm atarsam profilmdeki numaradan beni ara.
edit: pc nin anasını ağlatır bu hocam kurmanı tavsiye etmem.
lisans sözleşmesinde bilgisarını reklam manyağına çevirrim , hertürlü reklam penceresi indirtirip para kazanırım , gerekirse haberin olmaksıznın reklam indirir kafama göre görüntülerim diyor.
cracklenmiş adam akıllı tema filan bulup kur bence.
edit2: programı çok istiyorsun ama sağlıksız bir program. birsürü ek şey kurdu bilgisayara. avira durmadan uyarıyor.
kimbilir antivürüsün algılayamadığı kaç tane zarar şeyler kurdu sağa sola.
zalimadam tarafından 27/May/15 20:35 tarihinde düzenlenmiştir