Windows 7 Skin Packs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdibaba06
    erdibaba06's avatar
    Erkek

Muritler   windows 7 nin su klasik görunumunden gercekten gina geldi bende biraz arastirma yaptim ve söyle site buldum  ama  guvenilirligi hakkinda en ufak bi fikrim yok  http://skinpacks.com/download/windows-7/   pc ye bi zarari dokunurmu bozarmi cok önemli dosya foto b.v bilgilerim var  ayrica bilmeyenlerede vermis olalim eger bi tehlikesi yok ise 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h0rtl4kk
    h0rtl4kk's avatar
    Erkek

Skinpack kurmadım ama tema + rainmeter + windowfx kullanmıştım.

İşletim sistemini özelleştirmek istiyorsan deviantart'dan tema ve rainmeter'lara bakabilirsin.

Ayrıca windowfx programı ile sağ tık yapıldığı zaman yada herhangi bir pencere acılıp-kapanıldığı zaman nasıl acılıp-kapanmasını istiyorsan ayarlayabilirsin(animasyon şeklinde acılır kapanır).

Not : Tema kurucaksan(skinpack'de temada kuruluyormu bilmiyorum) Uxthemepatcher adlı program ile bazı dll dosyalarına patch atıyorsun bu adımı unutma sakın. Bu işlemi yapmadan tema yüklersen sıkıntı yaşayabilirsin.

h0rtl4kk tarafından 27/May/15 10:28 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

indirip kurayım dedim, bugüne kadar sürüyle hack tool görüp engellemeyen chrome skinpack installeri engelledi. boşver hocam güvenli değil. rainmeter iyidir ama o da çok yavaşlatıyor.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdibaba06
    erdibaba06's avatar
    Erkek

ben bi bok anlamadim hocam  sunu gercekten yapmak istiyorum tam benlik bi skin buldum  ama korkuyorum :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdibaba06
    erdibaba06's avatar
    Erkek

bana yardimci olacak varmi tw den yapsin bana  korkuyorum yapmaya yanlis flan yaparim elveda pc 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek

glass skin pack yüklüyorumdum trojan bulundu ve dosya avg tarfından silindi.

sanacasta tarafından 27/May/15 20:23 tarihinde düzenlenmiştir

https://twitter.com/ElliotticianRB
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

indiriyorum bir kurayımda team ile kurarız bilgisayarına. önce bir deneme yapayım. 

pm atarsam profilmdeki numaradan beni ara.

edit: pc nin anasını ağlatır bu hocam kurmanı tavsiye etmem.

lisans sözleşmesinde bilgisarını reklam manyağına çevirrim , hertürlü reklam penceresi indirtirip para kazanırım , gerekirse haberin olmaksıznın reklam indirir kafama göre görüntülerim diyor.

cracklenmiş adam akıllı tema filan bulup kur bence.

edit2: programı çok istiyorsun ama sağlıksız bir program. birsürü ek şey kurdu bilgisayara. avira durmadan uyarıyor.

kimbilir antivürüsün algılayamadığı kaç tane zarar şeyler kurdu sağa sola. 

http://i.hizliresim.com/VVDPRB.png

zalimadam tarafından 27/May/15 20:35 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 995 Toplam Mesaj: 7