Windows 7 Soru ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Müridler işyerinde yetişmedi eve Asus F52Q marka bi notebook getrdim yarın hazır olup müşteriye verilmesi lazım işin aslı Win 7 kurmam lazım tam kurulum biterken cmd.exe hatası gelıyor dana sonra yenıden başladığı zaman windows 7 acılmamadı gibi bi hata alıyorum 0xc000000f bu şekilde hata alıyorum bir önceki işletim sistemi vista ve vista recovery si var ustunde acılırken ya recovery soruyo yada kurduktan snra win 7 bozuluyo anlayamadım varsa başına gelmiş çözüm bulan mürid yardımlarını beklıyorum

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

sadece up o zaman.

(valla bi fikrim yok)

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

albay kardeş varmı konum hakkında önerin nick olayını konusruz sonra yarına yetiştirmem gereken bi noktebook var :S

Yol Güzeldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

f disk dicemde recovery var diyosun aklıma başka birşey gelmedi umarım yardımcı olucak birisi çıkar

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

müridler buldum ama anamda ağladı wista işletim sistemi olan bi notebook windows seven kurarken wista recovery yi de silmen gerekiyomus açılışta aynı anda devreye girtiyolar bu seferde windows dosyalarını etkiliyor recovery yi ucurdum sorunsuz calıştı

Yol Güzeldir.
Toplam Hit: 1393 Toplam Mesaj: 5