Windows 7 Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek

Selamlar Windows 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum.geçen gün yanlışlıkla winzip 32 bit kurdum.bilgisayarı belirli bi süre kullandıktan sonra 1 saat sonra açtım fakat açılmadı güvenli kipte açtığımda ekranda c:\windows\system32\hccutils.DLL uygulaması windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor.Programı özgün yükleme medyasını kullanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticinize veya yazılım satıcısına başvurun yazısı çıkıyor yazının üstünde ise igfxtray.exe bozuk görüntü yazısı var.Bundan kurtulmam için ne yapmam lazım yardımcı olabilecek kimse varmı ??

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

valla hocam bende ultimate x64 kullanıyorum az önce benimkide açılmadı başlangıçta başlangıç onarmaya geçiyo bi bok bulamıyo son'a tıklayınca kapatıyo kendini ne yaptım ne ettim açamadım çaktım formatı kafam rahat

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek

format atamam şirketin bilgisayarı :) bilgisayar giderse 300 bin tl havaya gider

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek

Windows başlangıç onarma ile sistem geri yükleme falan dene. olmazsa widows yüklemede onar kısmından yeniden yükle.

https://twitter.com/ElliotticianRB
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek

sistem geri yükleme yapılmamış şirket bilgisayarı olduğu için fazla kurcalamak istemiyorum onarmak için sanırım cd ye ihtiyacım var :) iyice kasmaya başladı i3 makine p2 gibi çalışır oldu yaa

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Kurduğun program kaldırılmıyor mu?

Ya da;

aynı dosyanın 64 olanını bulup kurman işi düzeltebilir bi ihtimal.

Ya da;

o hata veren dosyayı internet üzerinden bulup sys32 klasörüne atman çözebilir.

Züğürt tesellisi çözümlerdir, zaman zaman işe yarar.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek

hallettim makinenin aynısından vardı (panik halinde olduğumdan aklıma gelmedi)onun dll dosyasını kopyaladım üstüne oldu :)

Toplam Hit: 700 Toplam Mesaj: 7