Windows 7 Sorun
-
Selamlar Windows 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum.geçen gün yanlışlıkla winzip 32 bit kurdum.bilgisayarı belirli bi süre kullandıktan sonra 1 saat sonra açtım fakat açılmadı güvenli kipte açtığımda ekranda c:\windows\system32\hccutils.DLL uygulaması windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor.Programı özgün yükleme medyasını kullanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticinize veya yazılım satıcısına başvurun yazısı çıkıyor yazının üstünde ise igfxtray.exe bozuk görüntü yazısı var.Bundan kurtulmam için ne yapmam lazım yardımcı olabilecek kimse varmı ??
-
valla hocam bende ultimate x64 kullanıyorum az önce benimkide açılmadı başlangıçta başlangıç onarmaya geçiyo bi bok bulamıyo son'a tıklayınca kapatıyo kendini ne yaptım ne ettim açamadım çaktım formatı kafam rahat
-
format atamam şirketin bilgisayarı :) bilgisayar giderse 300 bin tl havaya gider
-
Windows başlangıç onarma ile sistem geri yükleme falan dene. olmazsa widows yüklemede onar kısmından yeniden yükle.
-
sistem geri yükleme yapılmamış şirket bilgisayarı olduğu için fazla kurcalamak istemiyorum onarmak için sanırım cd ye ihtiyacım var :) iyice kasmaya başladı i3 makine p2 gibi çalışır oldu yaa
-
Kurduğun program kaldırılmıyor mu?
Ya da;
aynı dosyanın 64 olanını bulup kurman işi düzeltebilir bi ihtimal.
Ya da;
o hata veren dosyayı internet üzerinden bulup sys32 klasörüne atman çözebilir.
Züğürt tesellisi çözümlerdir, zaman zaman işe yarar.
-
hallettim makinenin aynısından vardı (panik halinde olduğumdan aklıma gelmedi)onun dll dosyasını kopyaladım üstüne oldu :)