folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 7 Starter İle İlgili Kucuk Bir Soru

Windows 7 Starter İle İlgili Kucuk Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Arkadaslar laptopumda wi7 starter kurulu bilgisayari 4 gun icerisinde kiz kardesimde kullandi lakin bilgisayara trojen virus gibi zararli yazilimlarin girmis olabileceginden endisem var.Wi7 surum isletim sistemlerine trojen girebiliyormu ihtimali nedir nasil ogrenebilirim.Sormam da ki amac kredi karti kullaniyorum bilgisayarda ve onemli online oyunlarim var.Hesaplarin tehlikeye girmesini istemeyiz oyle degilmi.TESEKKURLER

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Bu konu hakkinda bilgisi olan yok mu arkadaslar acilen cevap bekliyorum.

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bütün işletim sistemlerine virüs trojan girebilir hocam.

windows olsun, linux olsun, macos olsun.

sadece linux ve macos ta sayılıdır.

şimdilik seni idare edicek olan combofix i öneririm.

bilgisayarını güvenli modda açıp combofix ile tarat.

ardından avira veya kaspersky kurup taratmanı öneririm.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

bilgisayarına bir tane antivirüs yazılımı yükle tercihen avira free işini görür. bi taratmayı dene ayrıca emisoft antimalware kurup bunlada taratmayı deneyebilirsin  fakat yinede emin olamazsın çünkü o yazılımların amacı girdikten sonra değil girmeden önce tespit etmesidir. 
    ek olarak: bence starter sürümünü kullanma en azından home kur çünkü bir çok özelliği aktif olmuyor starterda.

ufak bir not : 

Tamamı kalın, italik, altı çizili, renk renk mesaj yazmak yasaktır. Aksi taktirde "Altıncı Sınıf Ceza" uygulanır.(Link)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Öneriler için teşekkür ederim arkadaşlar.Wi7  yeni oldugu icin buna uygun keyloggerlerin yapilabilecegini sanmamistim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ayrıca keyscamber kullanmadı tavsiye ederim.Sonuçta kredi kartı bilgilerinin güvenliği herşeyden önemlidir.Bu programla klavyede bastığın her tuşu şifrelemiş olursun.Trojen, keylogger gibi programlar varsa bile log tutamıyacaktır.

http://windows7li.blogspot.com/2010/07/windows-7-guvenlik-keyscrambler-20-ile.html

Toplam Hit: 882 Toplam Mesaj: 6