Windows 7 Stereo Karıştırıcı'yı Bulamıyorumm!! Yardım Lütfenn
-
Salamun Aleyküm....
Hocalar Xp'de Ses Denetiminde Stereo mix Karıştırıcı Vardı Yeni Laptop'da Windows 7 Var Ama Ben Ne Yaptıysam Bulamadım.....
Yane Herhagibi Bir Sesli Siteye Girip Microfon Aldığımda Dinliyenlere Bişe Calamıyorum ve Sesim Xp'deki Gibi Net Gitmiyor....
Tüm Sorunum Windows 7'de Stereo Karıştırıcısını Bulmakk..!
Biri Bana Bu Laptop'u Kırmadan Yardımcı Olabılecekmı???? :S -

Denetim->Ses->Kayıt->Sağ tıkla-> Devre Dışı Bırakılmış Aygıtları Göster Seç
-
pSkpt bunu yazdı:
-----------------------------

Denetim->Ses->Kayıt->Sağ tıkla-> Devre Dışı Bırakılmış Aygıtları Göster Seç
Ya Yaptım Hatta Çok Denedim Ama Gözükmüyor... .s.s -

Windows 7 en büyük sıkıntılarından biri stereo mix aktifleştirememek. Stereo mix ya pasif durumda yada hiç etkin yapılandırması yapılmamış bir şekilde olabilir. Tek çözümü aşağıdaki programı kurmak ve fotoğraftaki gibi stereo mix aktifleştirmek.
Kod:http://hotfile.com/dl/20405408/7803ecd/tr80se.zip.html
-
dyrnade bunu yazdı:

Windows 7 en büyük sıkıntılarından biri stereo mix aktifleştirememek. Stereo mix ya pasif durumda yada hiç etkin yapılandırması yapılmamış bir şekilde olabilir. Tek çözümü aşağıdaki programı kurmak ve fotoğraftaki gibi stereo mix aktifleştirmek.
Kod:http://hotfile.com/dl/20405408/7803ecd/tr80se.zip.html
yok yok yok lanet olsun olmuoo driverlerımda da sorun yok ama bı turlu streo mıx gelmıoooo!! :S
pff .s.s -
Yahu Koskoca Tb'de Bi Kişimi Bilmez Bu Sorunun Ne Oldunu? .s.s.
-
bunun için streo mikrofon bağlaman gerekibilir...
Bir de ses kartı ayarlarına bak
Zaten dikkat ettiysen mikrofonu çıkardığında seçenekler donuklaşıyor...
streo mikrofon için 3.5mm streoyu ikiye ayıran Y ya da T şeklinde adaptörler vardır.. onunla iki adaet mik bağlayabilirsin...
-
mic in üstünde sağa tıkla devre dışı bırak de. o zaman stereo karıştırıcı devreye girer.
realtek ses kartının r2.66 version driverı çıktı onu bul kur. şimdi bi tanıdığım girio o dediğin sitelere..sesli müzik dinletiolar konuşuolar mic alıp filan.
yapıcağın şudur. site içindeki panelde ses kartı ayarlarını düzgün yap.hatta ilk etapda default bırak.. müzik çalacağın zaman windows 7 denetim masasından
donanım ses ve ses aygıtları ayarından mic i devre dışı bırak yap. stereo karıştırıcı devreye girer. ve mp3 çalarsan sitedekiler duyar.
mic e geçip konuşucağın zamanda , mic devreye sok ayarlardan.o zaman da stereo karıştırıcı devreden çıkar.karşıdakiler sesini duyarlar.
laptoplarda durum bu.çünkü mic laptopun üzerinde. ama harici bi mic takarsan işte o zman 2 side devrede olur. yani stereo karıştıcıda yeşil TIK işaretli aktif olur, diger harici donanım taktığı mic. de. win 7 de durum budur..
-
serwo bunu yazdı:
mic in üstünde sağa tıkla devre dışı bırak de. o zaman stereo karıştırıcı devreye girer.
realtek ses kartının r2.66 version driverı çıktı onu bul kur. şimdi bi tanıdığım girio o dediğin sitelere..sesli müzik dinletiolar konuşuolar mic alıp filan.
yapıcağın şudur. site içindeki panelde ses kartı ayarlarını düzgün yap.hatta ilk etapda default bırak.. müzik çalacağın zaman windows 7 denetim masasından
donanım ses ve ses aygıtları ayarından mic i devre dışı bırak yap. stereo karıştırıcı devreye girer. ve mp3 çalarsan sitedekiler duyar.
mic e geçip konuşucağın zamanda , mic devreye sok ayarlardan.o zaman da stereo karıştırıcı devreden çıkar.karşıdakiler sesini duyarlar.
laptoplarda durum bu.çünkü mic laptopun üzerinde. ama harici bi mic takarsan işte o zman 2 side devrede olur. yani stereo karıştıcıda yeşil TIK işaretli aktif olur, diger harici donanım taktığı mic. de. win 7 de durum budur..
Hocam Allah Razı Olsun....
Çok Teşekkür Ederim İşime Yaradı :) -
senden de..