folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar ve Internet Teknolojileri İle İlgili Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Windows 7 Stereo Karıştırıcı'yı Bulamıyorumm!! Yardım Lütfenn

Windows 7 Stereo Karıştırıcı'yı Bulamıyorumm!! Yardım Lütfenn

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4FY0K
    4FY0K's avatar
    Erkek

Salamun Aleyküm....
    Hocalar Xp'de Ses Denetiminde Stereo mix Karıştırıcı Vardı Yeni Laptop'da Windows 7 Var Ama Ben Ne Yaptıysam Bulamadım.....
    Yane Herhagibi Bir Sesli Siteye Girip Microfon Aldığımda Dinliyenlere Bişe Calamıyorum ve Sesim Xp'deki Gibi Net Gitmiyor....
    Tüm Sorunum Windows 7'de Stereo Karıştırıcısını Bulmakk..!
    Biri Bana Bu Laptop'u Kırmadan Yardımcı Olabılecekmı???? :S

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

dede

Denetim->Ses->Kayıt->Sağ tıkla-> Devre Dışı Bırakılmış Aygıtları Göster Seç

İmza...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4FY0K
    4FY0K's avatar
    Erkek

pSkpt bunu yazdı:
    -----------------------------

dede

Denetim->Ses->Kayıt->Sağ tıkla-> Devre Dışı Bırakılmış Aygıtları Göster Seç

Ya Yaptım Hatta Çok Denedim Ama Gözükmüyor... .s.s

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Windows 7 en büyük sıkıntılarından biri stereo mix aktifleştirememek. Stereo mix ya pasif durumda yada hiç etkin yapılandırması yapılmamış bir şekilde olabilir. Tek çözümü aşağıdaki programı kurmak ve fotoğraftaki gibi stereo mix aktifleştirmek.

Kod:
    http://hotfile.com/dl/20405408/7803ecd/tr80se.zip.html

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4FY0K
    4FY0K's avatar
    Erkek

dyrnade bunu yazdı:

Windows 7 en büyük sıkıntılarından biri stereo mix aktifleştirememek. Stereo mix ya pasif durumda yada hiç etkin yapılandırması yapılmamış bir şekilde olabilir. Tek çözümü aşağıdaki programı kurmak ve fotoğraftaki gibi stereo mix aktifleştirmek.

Kod:
    http://hotfile.com/dl/20405408/7803ecd/tr80se.zip.html

yok yok yok lanet olsun olmuoo driverlerımda da sorun  yok ama bı turlu streo mıx gelmıoooo!! :S
    pff .s.s

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4FY0K
    4FY0K's avatar
    Erkek

Yahu Koskoca Tb'de Bi Kişimi Bilmez Bu Sorunun Ne Oldunu? .s.s.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

bunun için streo mikrofon bağlaman gerekibilir...

Bir de ses kartı ayarlarına bak

Zaten dikkat ettiysen mikrofonu çıkardığında seçenekler donuklaşıyor...

streo mikrofon için 3.5mm streoyu ikiye ayıran Y ya da T şeklinde adaptörler vardır.. onunla iki adaet mik bağlayabilirsin...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

mic in üstünde sağa tıkla devre dışı bırak de. o zaman stereo karıştırıcı devreye  girer.

realtek ses kartının r2.66 version driverı  çıktı onu bul kur. şimdi bi tanıdığım girio o dediğin sitelere..sesli müzik dinletiolar konuşuolar mic alıp filan.

yapıcağın şudur. site içindeki panelde ses kartı ayarlarını düzgün yap.hatta ilk etapda default bırak.. müzik çalacağın zaman windows 7 denetim masasından

donanım ses  ve ses aygıtları ayarından mic i devre dışı bırak yap. stereo karıştırıcı devreye girer. ve mp3 çalarsan sitedekiler duyar.

mic e geçip konuşucağın zamanda , mic devreye sok ayarlardan.o zaman da stereo karıştırıcı devreden çıkar.karşıdakiler sesini duyarlar.

laptoplarda durum bu.çünkü mic laptopun üzerinde. ama harici bi mic takarsan işte o zman 2 side devrede olur. yani stereo karıştıcıda yeşil TIK işaretli aktif olur, diger harici donanım taktığı mic. de. win 7 de durum budur..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4FY0K
    4FY0K's avatar
    Erkek

serwo bunu yazdı:

mic in üstünde sağa tıkla devre dışı bırak de. o zaman stereo karıştırıcı devreye  girer.

realtek ses kartının r2.66 version driverı  çıktı onu bul kur. şimdi bi tanıdığım girio o dediğin sitelere..sesli müzik dinletiolar konuşuolar mic alıp filan.

yapıcağın şudur. site içindeki panelde ses kartı ayarlarını düzgün yap.hatta ilk etapda default bırak.. müzik çalacağın zaman windows 7 denetim masasından

donanım ses  ve ses aygıtları ayarından mic i devre dışı bırak yap. stereo karıştırıcı devreye girer. ve mp3 çalarsan sitedekiler duyar.

mic e geçip konuşucağın zamanda , mic devreye sok ayarlardan.o zaman da stereo karıştırıcı devreden çıkar.karşıdakiler sesini duyarlar.

laptoplarda durum bu.çünkü mic laptopun üzerinde. ama harici bi mic takarsan işte o zman 2 side devrede olur. yani stereo karıştıcıda yeşil TIK işaretli aktif olur, diger harici donanım taktığı mic. de. win 7 de durum budur..

Hocam Allah Razı Olsun....
    Çok Teşekkür Ederim İşime Yaradı :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

senden de..

Toplam Hit: 14681 Toplam Mesaj: 10