folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 7 Tam Kurulum Ekrani Geldigi Zaman Donuyor



Windows 7 Tam Kurulum Ekrani Geldigi Zaman Donuyor

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 29/Ağustos/2005
    Erkek

    Windows 10 na bakmak icin kurdum ama Windows10 hic begenmedim pc yi tekrar windows 7 cevirmek istiyorum windows 7 iso sunu rufus ile usb ye boot ettim  windows 7 Tam Kurulum Ekrani Geldigi zaman pc donuyor klavye mouse hic tepki vermiyor klavyeden numlock tusuna basincada tepki yok kisacasi pc komple donuyor bu windows 10 acilen 7 ye cevirmen lazim ama nasil yapacagimi bilmiyorum Bilen kardesler anlatirsa cok makbule gecer ( farkli usb ler fe iso larlada denedim sonuc ayni)


    itsin oglum sen adam degilsin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ağustos/2017
    Homo

    sistem özellikleri?


    1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Haziran/2015
    Erkek

    İntel 7.8.9.10 nesil işlemcilerde windows 10 desteği yok. Kurulumda hatayla karşılaşabilirsin.

    Dİğer türlü USB 3.0 driverinı windows 7  kurulum iso sunda entegre etmen lazım o zaman kurabilirsin.

    https://www.youtube.com/watch?v=RRFmoM6M-B8

     

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Mart/2008
    Erkek

    Cihaz dizüstü mü ? masaüstü mü ? markası ne ? bazı markaların kendi tooları oluyor bunların için.

    Dizüstüyse Windows 7 desteği olup olmadığına bak yoksa hiç uğraşma. Bir şekilde win 7 kursan bile bir süre sonra bir duvar karşına çıkıyor. Hep sorunla karşılaşırsın. Öte yandan yeni bir PC ise sürücülerden sıkıntı çıkacak yeni nesil işlemcilerin hiç biri win 7 desteği yok.

    Bahsettiğin bilgisayar Masaüstü bir cihaz ise önce anakartına, sonra işlemcine, sonra ekran kartının win 7 desteği var mı diye bak. Birinde bile yoksa hiç uğraşma. Yine aynı senaryo.

    Sorunun sebebi ise windows 7 artık güncellenmemiş ve desteği kesilmiş bir işletim sistemi olduğu için şu an kurmaya çalıştığın sistemdeki chipset, Usb 3.0, SATA driver gibi donanımlarının sürücüleri yüklemeye çalıştığın ISO'da bulunmuyor. Çevre donanım birimleri (fare ve klavye vb.) ve iç donanımları(HDD gibi) sistem tanımıyor. Bu arada yükleme ekranındayken ekran donmuyor. Bütün etkileşimlerini tanımıyor.

    Uyumlu olan Windows 7 USB 3.0, chipset ve SATA sürücüleri varsa (ki olmayabilir) DISM tollarla iso ya bunları entegre edip daha sonradan bununla yükleme yapmalısın. Külfetli bir iş. Bir yöntem daha var yüklemek için önce donanım bilgisini paylaşman gerek. Eski bilgisayar ile sürücü entegre işlemi yapmadan da yükleme yapılabiliyor.

     


    Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    dosyalar bozuk olmasın 

    birde eski pcde windows 10 hiç iyi olmuyor

    evde core2duo ya kurdum driverları görmedi tanımadı vs vs ekran hatası aldım boktan oldu

    işyerindeki i3 e ram i 8 gb yapıp ssd takdım ucuyor mübarek :)

     


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 989 Toplam Mesaj: 5
win7 kurulum donma