Windows 7 Türkçe Istek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

32 bit windows 7 türkçe tek link arıyorum torrent de olabilir bir tane indirdim bozuk çıktı

yardım lütfen

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Windows7 Teklink (Hepsi Içinde 64-32bit Tüm Sürümler) + TR + Aktif+ Tr Tema+Boot Edilmiş

http://tahribat.com/Forum-Windows7-Teklink-hepsi-Icinde-64-32bit-Tum-SurumlerTrAktif-Tr-Temaboot-Edilmis-96969/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

Windows7 Teklink (Hepsi Içinde 64-32bit Tüm Sürümler) + TR + Aktif+ Tr Tema+Boot Edilmiş

http://tahribat.com/Forum-Windows7-Teklink-hepsi-Icinde-64-32bit-Tum-SurumlerTrAktif-Tr-Temaboot-Edilmis-96969/

bir sorum var hepsi içinde bu nasıl oluyor internetten güncelleme mi yapacak ? yani kota sınırlı :| ona göre tedbir almaklazım

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hypnot1c bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

bir sorum var hepsi içinde bu nasıl oluyor internetten güncelleme mi yapacak ? yani kota sınırlı :| ona göre tedbir almaklazım

dvd yi indiriyorsun kurulum yaparken sana hangi windows sürümünü kullanmak istediğini soruyor

piyasada ki ve piyasada olmayan sürümler içinde var (örn starter sadece oem olarak gelir dvd sini alıp kuramassınız) 

tüm sürümler hem 64bit hemde 32 türkçe olarak içinde var kuruyorsun sonra istediğin kadar güncelleme yapabilirsin

+ güncelleme ile işletim sisteminin dilini 2dk da değiştirebilirsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

teşşekürler indirip deniyecem

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

onu 2 kere indirdim 1. de hata olmuştur diye düşündüm ama rar arızalı yüzde 95 te falan hata veriyo

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

İngilizce de olsa kurduktan sonra update kısmından istediğiniz dili yükleyebilirsiniz..Vistada ki olayın aynısı..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

PlatypuS bunu yazdı:

onu 2 kere indirdim 1. de hata olmuştur diye düşündüm ama rar arızalı yüzde 95 te falan hata veriyo

2 kere aynı dediğin gibi oldu bendede 3. indirmemde sonunda başarılı, nedense öyle oluyor idm ilede bi kere aynı hatayı vermişti, bir daha dene istersen :/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

torrent den çektim aynı hızda kurdum ondan giriyorum şu anda

...
Toplam Hit: 1478 Toplam Mesaj: 9