Windows 7 Türkçe Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Selam beyler windows 7 kurdum ama ingilizce denetim masasından dillere bakınca görünmüyor klavye tr felan onlar görünüyor ama dili bi türlü türkçe yapamadım, update yapıyorum tr dil paketi veya herhangi bir dil paketi görünmüyor bunu nasıl çözerim yaa? >Bilen var mı?

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Arkadaşım bildiğim kadarıyla dil paketi yok, ilk başta hangi dille yüklediyseniz o dili değiştiremiyorsunuz. Bilgisayarlara format attığınızda ilk sayfada da zaten belirtiyor "Seçtiğiniz dil Türkçe'dir. Bu dili daha sonra değiştiremezsiniz.".

Format atıp Türkçe versiyonunu yüklemenizi öneririm.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

windows 7 yi istediğiniz an istediğiniz dile çevirebilirsiniz tabi internetten gerekli dilleri yükledikten sonra.

daha 3 gün önce dili türkçe olan win 7 yi ingilizceye çevirdim. hiç bir sorun yok.

Hocam güncellemeleri aç.

Control Panel\System and Security\Windows Update

sol tarafta check for updates var. Oraları karıştır. Bütün dillerin listelenmiş olması lazım. gerekli olanı seçip indireceksin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes2388
    enes2388's avatar
    Erkek

Güncellemelerden türkçe dil paketini yükledikten sonra, control panel / change display language seçeneğinden türkçeyi seçebilirsin.

Toplam Hit: 969 Toplam Mesaj: 5