Windows 7 Ultimate Lazım. (Modifiyeli Olmayacak)
-
bilgisayarıma 2. işletim sistemi olarak windows 7 ultimate kurmak istiyorum. lakin modifiyeli felan olmasın istiyorum. sadece saf windows 7 ultimate ve aktivasyon olacak yani. sistem 32 bit. link verebilirseniz memnun olurum. şimdiden teşekkürler.
-
Buyur hocam. Kendi sistemimde ve birçok sistemde kullandığım modifiyesiz temiz windows se7en
-
hocam konuyu daha önce gördüm ama tüm versiyonlar var. sadece ultimate yokmu eriniyorum hepsini indirmeye :)
-
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------
hocam konuyu daha önce gördüm ama tüm versiyonlar var. sadece ultimate yokmu eriniyorum hepsini indirmeye :)
-----------------------------Ben öyle tek takılmıyorum hocam :) Sen bilirsin hocam :)
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------Ben öyle tek takılmıyorum hocam :) Sen bilirsin hocam :)
-----------------------------İndirmeye başladım hocam teşekkürler :)
-
balik_ bunu yazdı:
BaD_BoYs bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------İndirmeye başladım hocam teşekkürler :)
-----------------------------Rica ederim hocam hayrını gör :)
-
pm attım kontrol et