folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Windows 7 Uzak Masaüstü Bağlantı Hatası

Windows 7 Uzak Masaüstü Bağlantı Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

İyi akşamlar arkadaşlar W7 kurdum pcye ve VPS bağlanmak isterken bilgisayarın kullanıcı şifresini istiyor şifre olmadığı halde. PCye şifre koydum girdim yine olmuyor. Bilgisayarıma sağ tıklayıp uzaktan bağlanmayıda etkinleştirdim. Yardımcı olabilecek babayiğitleri bekliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Şifresiz bağlanmana izin vermez hocam, administrator yada administrator grubundan bir kullanıcıya şifre ver, öyle gir.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Şifresiz bağlanmana izin vermez hocam, administrator yada administrator grubundan bir kullanıcıya şifre ver, öyle gir.

administrator var zaten sadece ve ben ona verdim hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Nası bi hata hocam?

firewallı kapatıp dener misin bi

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 592 Toplam Mesaj: 4