Windows 7 Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

arkadaslar işyerinde kullandığım windows 7 pro lısans kutusunu kaybettım 

su anda bılgısayar acılıyor ama sağlıklı calısmıyor yenıden kurulum yapılması lazım...

oncelıkle 

1 - pc de kurlu wındows un cd key ını almam lazım 

2 faturada wındows un surumu olarak, fqc-00296 wındows 7 pro yazıyor benım kurmam gereken 32 bit

neler yapabılırım deneme surumu tarzı bıse ındırım elımdekı cd key ı gerebılırmıyım 

bu versıyonun ( fqc-00296 wındows 7 pro ) deneme surumunu nerden bulabılırım 

cracklı urunler lazım değil herşeyin yasal olması lazım cvplarınızı esirgemeyin arkadaslar ..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

keyfinder kur seriali al hocam sonra tam emin değilim ama o fcq filan ayrıntı önemli değildir, direk netten bi win7 çek kur. windowsun kendi sitesinde vardır ordan çek başka yerlerden katılımsız filan gelir bidaha seriali düzeltmeye ugrasırsın.

http://www.google.com.tr/webhp?hl=tr&tab=ii#hl=tr&gs_rn=1&gs_ri=hp&cp=6&gs_id=m&xhr=t&q=keyfinder&pf=p&tbo=d&sclient=psy-ab&oq=keyfin&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.1355534169,d.Yms&fp=5ed69cfca607a41f&bpcl=40096503&biw=1366&bih=643

test 1 2
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

pekı kendı sıtesınden dedıgım surumu bulabılırmıyız yada bılgın varmı ben bakıyorum su anda?

Toplam Hit: 657 Toplam Mesaj: 3