Windows 7"Ye Geçemeyenler!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Vista'dan Windows 7'ye geçemeyenler...

Vista'lı Bilgisayar alanlar Win 7'ye geçmeyi bekliyor; ama görünüşe göre işin içinde bir terslik var.

Bildiğiniz gibi Microsoft, 26 Haziran 2009 ile 31 Ocak 2010 arasında Vista satın alan kullanıcılar için özel bir Windows 7 yükseltme imkanı sunuyor. Fakat Windows 7'nin piyasaya çıkmasına rağmen bu yükseltmenin bir türlü sağlıklı bir şekilde gerçekleşememesi, bazı kullanıcıların canını oldukça sıkmaya başladı.

Özellikle Dell ve HP markalı Vista yüklü diz üstü bilgisayar alan kullanıcılar, firmaların forumlarında tepkilerini oldukça sert bir şekilde dile getirmeye başladılar. Kullanıcıların bir kısmı yükseltmenin halen gerçekleştirilememiş olmasından dert yanarken, diğerleri ise aslında yükseltme için uygun olan sistemlerinin reddedilmesinin hayal kırıklığını yaşıyorlar.

Mutsuz kullanıcılar firmaların destek forumlarına yönelirken en büyük şikayetleri ise bu üreticilerin kendilerine bilgi vermiyor olması. Ne zaman ve ne koşullarda Windows 7 yükseltmesinin gerçekleşeceği konusunda tatmin edici bir yanıt vermekte zorlanan üreticiler ise aslında verecekleri cevaplar için Microsoft'tan haber bekliyorlar.

// < ="http://static.z.net/z/z.js">

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

az önce okudum shiftdelete de 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ben geçtim ama ekran kartımı ve ses kartımı tanımadı üreticinin sitesindede xp ve yukarı versiyonları için sürücülerin üretimi durmuş en güncel sürüsücü 2006 tarihli idi,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben geçtim ama ekran kartımı ve ses kartımı tanımadı üreticinin sitesindede xp ve yukarı versiyonları için sürücülerin üretimi durmuş en güncel sürüsücü 2006 tarihli idi,

-----------------------------

sen pc yi alalı kaç yıl oluyor ? bedava geçiş yapman için yeni almış olman gerekiyor ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

her canlı win7 yi tatmalı..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

xpden geçmek zordu sanırım

Toplam Hit: 1006 Toplam Mesaj: 6