Windows 7'Yi Usb Ye Atmak?
-
windows 7 yi usb ye atıp ordan leptopu formatlamak istiyorum ama bunu yapmam için en iyi program nedir ben bir program indirdim windowstousblite usb ye attı ama fotmatı atmadı usb içeriği böyle görüyor.acaba indirdiğim işletim sistemimi hatalı ha bide indirdiğim dosya isodur.

-
Rufus isimli program işini görecektir.
-
windows usb dvd tool ya da rufus kullanabilirsiniz, her ikisi de işinizi görecektir.
-
-
rufus
-
Diskpart.
En temizi.
-
rufus ta işe yarar fakat microsoftun kendi programı var o yüzden alternatiflere gerek yok
-
Formatı atmadan derken hocam?
usb den win7 çok kurdum şuan hazırda usb yok içine bakamıyorum ancak zaten buna benzer bir görünüm olması lazım.
direkt iso atmaz. iso bir nevi sıkıştırılmış dosyadır. Sen o usb ile bi format atmayı dene bakalım muhtemelen çalışır.
usb sağ tık özelliklerden kapladığı alana bak iso ya yakın bir şey ise tamamdır sıkıntı yok.
-
SkynetX bunu yazdı
bu toolu kullan iso dosyasını seçiyorsun usb yi seçiyorsun o kendisi kopyalıyor zaten sonra biostan ilk açılışı usb olarak seçiyorsun kurulum başlıyor.
-
wintoflash kullan işini rahat görür.
-
Konudaki arkadaşlar kusura bakmasın, herkes bir program söylemiş ama hiçbirine gerek yok.
http://murat.cesmecioglu.net/usbden-windows-7-yukleme-en-basit-yontem