folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 8 Açılırken Şöyle Bir Sorun Var

Windows 8 Açılırken Şöyle Bir Sorun Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hocalar son 2 haftadır şöyle bir sorunum var.Windows 8.1 açılırken önce diskleri tarıyor ondan sonra güncelleme yapmaya çalışıyor sonra tekrar reset atıyor anca o zaman girebiliyorum windowsa.

Güncellemeleri kapattım ama sorun aynı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek

Hocam benimde buna benzer bir sorunum vardı , garantiye verdiğimde işletim sistemi yanlış yüklenmiş dediler , format atıp tekrar yüklediler düzeldi hocam şu an sorunsuz çalışıyor bir tek ses sorunum var onuda çözücem yakında 

wAreX!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

bende de hemen hemen aynı sorun var. Açılıyor daha bios ekranındayken tekrar res atıp tekrar açmaya çalışıyor. Ondan sonra windows geliyor.

windows geldiğinde de hdd kullanımı %100 e ulaşıyor 3 5 dakika bekletiyor.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    efsaneburak bunu yazdı

Hocam benimde buna benzer bir sorunum vardı , garantiye verdiğimde işletim sistemi yanlış yüklenmiş dediler , format atıp tekrar yüklediler düzeldi hocam şu an sorunsuz çalışıyor bir tek ses sorunum var onuda çözücem yakında 

alla alla

Ya bişey yoktu yoktu yeni oldu bu.

Bide hacılar bende hem ubuntu var hem win acaba bununla alakalı bişey olabilir mi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

chkdsk ve birleştirme yapmayı dene sonra windows updateleri aç updateleri gözden geçir 

:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

chkdsk ve birleştirme yapmayı dene sonra windows updateleri aç updateleri gözden geçir 

deneyecem hocam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    aynisi bende oldu.
    bakti siklemiyom kendiliginden duzeldi.

Anarsistherif...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bendede aynısı o yüzden bilgisayarı hiç kapatmıyorum nerdeyse. kendisi kapanıyor anca o zaman.

windows 8 bela. güncelleştirmede yapamıyorum. cd si olsaydı iyi olurdu gidip format attırcam bu yüzden kaç aydır bekliyorum öyle.

bazen 30 dk beklediğim oluyor. gıcık bir sorun Allah sabır versin çözümü varsa bende öğrenmek isterim+

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Up olsun o zaman

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCci
    LuCci's avatar
    Erkek

Bilgisayar acıldıktan sonra oncelıkle bı wındows update ı kapat daha sonra dene bakalım aynı şeyı yapacak mı eger yaparsa İşletim sistemini tekrar kurman gerekebilir veya recovery ıle sıfırlamanda sorunu cozecektir.. Disk taraması yapıyor dedın ınsallah sorun dıskınde cıkmaz.. :)

Toplam Hit: 892 Toplam Mesaj: 10