Windows 8 Açılırken Şöyle Bir Sorun Var
-
Hocalar son 2 haftadır şöyle bir sorunum var.Windows 8.1 açılırken önce diskleri tarıyor ondan sonra güncelleme yapmaya çalışıyor sonra tekrar reset atıyor anca o zaman girebiliyorum windowsa.
Güncellemeleri kapattım ama sorun aynı.
-
Hocam benimde buna benzer bir sorunum vardı , garantiye verdiğimde işletim sistemi yanlış yüklenmiş dediler , format atıp tekrar yüklediler düzeldi hocam şu an sorunsuz çalışıyor bir tek ses sorunum var onuda çözücem yakında
-
bende de hemen hemen aynı sorun var. Açılıyor daha bios ekranındayken tekrar res atıp tekrar açmaya çalışıyor. Ondan sonra windows geliyor.
windows geldiğinde de hdd kullanımı %100 e ulaşıyor 3 5 dakika bekletiyor.
-
efsaneburak bunu yazdı
Hocam benimde buna benzer bir sorunum vardı , garantiye verdiğimde işletim sistemi yanlış yüklenmiş dediler , format atıp tekrar yüklediler düzeldi hocam şu an sorunsuz çalışıyor bir tek ses sorunum var onuda çözücem yakında
alla alla
Ya bişey yoktu yoktu yeni oldu bu.
Bide hacılar bende hem ubuntu var hem win acaba bununla alakalı bişey olabilir mi.
-
chkdsk ve birleştirme yapmayı dene sonra windows updateleri aç updateleri gözden geçir
-
pesimistzombie bunu yazdı
chkdsk ve birleştirme yapmayı dene sonra windows updateleri aç updateleri gözden geçir
deneyecem hocam
-
aynisi bende oldu.
bakti siklemiyom kendiliginden duzeldi. -
bendede aynısı o yüzden bilgisayarı hiç kapatmıyorum nerdeyse. kendisi kapanıyor anca o zaman.
windows 8 bela. güncelleştirmede yapamıyorum. cd si olsaydı iyi olurdu gidip format attırcam bu yüzden kaç aydır bekliyorum öyle.
bazen 30 dk beklediğim oluyor. gıcık bir sorun Allah sabır versin çözümü varsa bende öğrenmek isterim+ -
Up olsun o zaman
-
Bilgisayar acıldıktan sonra oncelıkle bı wındows update ı kapat daha sonra dene bakalım aynı şeyı yapacak mı eger yaparsa İşletim sistemini tekrar kurman gerekebilir veya recovery ıle sıfırlamanda sorunu cozecektir.. Disk taraması yapıyor dedın ınsallah sorun dıskınde cıkmaz.. :)