Windows 8 Açılışta Siyah Ekranda Kalıyor
-
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3-4 gündür pc yi açınca tam windows 8 açılış ekranı geldiğinde, windows kutucuklarından masaüstünü seçecekken o an siyah ekrana dönüp kalıyor pc, ctrl+alt+del yapıp görev yöneticisini açıyorum. Pc yi yeniden başlat deyince sorunsuzca açılıyor.Bu dürum yüzünden tüm sürücüleri güncelledim değişen bir şey olmadı. Ayrıca windows updatelerininde hepsi yapılı 64 bit kullanıyorum windows su. Sizce bu sorun neden olur arkadaşlar nasıl düzelte bilirim bu can sıkıcı durumu,
-
seninki yine iyiymiş hocam benimki siyah ekrandan ancak vga ile monitor bağlarsam çıkıyor. Msi markası sitesine de bilgisayar windows 8 ile uyumlu değildir yazmışlar.
-
Yardım için güncel,
-
Nadiren bende de yapıyor. Açılış ekranında şifreyi giriyorum. Öylece kalıyor. Metro arayüz gelmiyor. Ya kısa bir süre sonra geliyor yada bilgisayarı yeninden başlattıktan sonra düzeliyor. Ben çözümü şöyle buldum. Bu sıkıntı olduktan sonra ccleaner ve Advanced SystemCare Ultimate 6 ile kapsamlı tarama, temizlik yaptırıyorum düzeliyor. Uzun bir süre birdaha olmuyor.
-
ben bu açılış problemlerini yaşadığımda genelde msconfig den başlangıçtaki bütün programları kaldırrım
bunu bir dene istersen
-
bendede oluyor acayip sinirleniyorum kapayıp baştan açıyorum zaman düzeliyor.
-
abi çakma mı kullanıyon dicem de parayı basar alırsın :) ekran kartı markan ne acaba ?
ben developer ve consumer kullanırken zırnık hata almadım. ne zaman ki kararlı sürüm (!) çıktı w7 ye döndüm.
-
@ BaD_BoYs
Dediğini yaptım değişen bir şey olmadı,
Onu yaparsam açılışta açılan programları tek tek geri elle başlatmam gerekmezmi,
Aynı benim durum,
Valla çakma kullanıyorum, sevdiğim oyunlar ve filmler hariç diğer yazılımlara para vermek gözüme geliyor, :)