folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 8 Açılışta Siyah Ekranda Kalıyor

Windows 8 Açılışta Siyah Ekranda Kalıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3-4 gündür pc yi açınca tam windows 8 açılış ekranı geldiğinde, windows kutucuklarından masaüstünü seçecekken o an siyah ekrana dönüp kalıyor pc, ctrl+alt+del yapıp görev yöneticisini açıyorum. Pc yi yeniden başlat deyince sorunsuzca açılıyor.Bu dürum yüzünden tüm sürücüleri güncelledim değişen bir şey olmadı. Ayrıca windows updatelerininde hepsi yapılı 64 bit kullanıyorum windows su. Sizce bu sorun neden olur arkadaşlar nasıl düzelte bilirim bu can sıkıcı durumu,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

seninki yine iyiymiş hocam benimki siyah ekrandan ancak vga ile monitor bağlarsam çıkıyor. Msi markası sitesine de bilgisayar windows 8 ile uyumlu değildir yazmışlar.

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yardım için güncel,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Nadiren bende de yapıyor. Açılış ekranında şifreyi giriyorum. Öylece kalıyor. Metro arayüz gelmiyor. Ya kısa bir süre sonra geliyor yada bilgisayarı yeninden başlattıktan sonra düzeliyor. Ben çözümü şöyle buldum. Bu sıkıntı olduktan sonra ccleaner ve Advanced SystemCare Ultimate 6 ile kapsamlı tarama, temizlik yaptırıyorum düzeliyor. Uzun bir süre birdaha olmuyor.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ben bu açılış problemlerini yaşadığımda genelde msconfig den başlangıçtaki bütün programları kaldırrım

bunu bir dene istersen

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

bendede oluyor acayip sinirleniyorum kapayıp baştan açıyorum  zaman düzeliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

abi çakma mı kullanıyon dicem de parayı basar alırsın :) ekran kartı markan ne acaba ?

ben developer ve consumer kullanırken zırnık hata almadım. ne zaman ki kararlı sürüm (!) çıktı w7 ye döndüm.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

BaD_BoYs

Dediğini yaptım değişen bir şey olmadı,

zalimadam

Onu yaparsam açılışta açılan programları tek tek geri elle başlatmam gerekmezmi,

zeybekustasi

Aynı benim durum,

joe_black

Valla çakma kullanıyorum, sevdiğim oyunlar ve filmler hariç diğer yazılımlara para vermek gözüme geliyor, :)

Toplam Hit: 2489 Toplam Mesaj: 8