Windows 8 Bad_Pool_Header Hatası
-
arkadaşlar bilgisayarı acınca bu hatayı veriyor yeniden başlatıyor pcyi.buna ne sebep oluyor bilen veya bu hatayla karşılaşıp çozen yardımcı olabilecek var mı?
-
up
-
hocam hatayı google a yazınca microsoft yardım forumlarında bu konunun tatışıldığını gördüm. aşağıdaki linki inceledin mi?
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_install/windows-8-badpoolheader-bsod/de8c4c43-d113-4430-83fd-29833e2bf55d
-
Avira varsa aviradandir. Yoksa uyumsuz bir program vardir uyumlulugunu kontrol et butun programlarn. Ve direk silmeye kalkma gene hata verior. Guvenli modda ac bilgisayari ki bilgisayari kapat secenegnden shifte basili tutarak yeniden baslati secersen nasil yeniden baslatacagni sectirior. Ondan snra kaldir. Ben boyle cozdum.
-
sir bunu yazdıAvira varsa aviradandir. Yoksa uyumsuz bir program vardir uyumlulugunu kontrol et butun programlarn. Ve direk silmeye kalkma gene hata verior. Guvenli modda ac bilgisayari ki bilgisayari kapat secenegnden shifte basili tutarak yeniden baslati secersen nasil yeniden baslatacagni sectirior. Ondan snra kaldir. Ben boyle cozdum.
avirayı kaldırdım bakalım ins olmaz bi daha
Toplam Hit: 2725 Toplam Mesaj: 5