Windows 8 Bad_Pool_Header Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jacob
    jacob's avatar
    Erkek

arkadaşlar bilgisayarı acınca bu hatayı veriyor yeniden başlatıyor pcyi.buna ne sebep oluyor bilen veya bu hatayla karşılaşıp çozen yardımcı olabilecek var mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jacob
    jacob's avatar
    Erkek

up

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

hocam hatayı google a yazınca microsoft yardım forumlarında bu konunun tatışıldığını gördüm. aşağıdaki linki inceledin mi?

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_install/windows-8-badpoolheader-bsod/de8c4c43-d113-4430-83fd-29833e2bf55d

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    Avira varsa aviradandir. Yoksa uyumsuz bir program vardir uyumlulugunu kontrol et butun programlarn. Ve direk silmeye kalkma gene hata verior. Guvenli modda ac bilgisayari ki bilgisayari kapat secenegnden shifte basili tutarak yeniden baslati secersen nasil yeniden baslatacagni sectirior. Ondan snra kaldir. Ben boyle cozdum.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jacob
    jacob's avatar
    Erkek
    sir bunu yazdı
    Avira varsa aviradandir. Yoksa uyumsuz bir program vardir uyumlulugunu kontrol et butun programlarn. Ve direk silmeye kalkma gene hata verior. Guvenli modda ac bilgisayari ki bilgisayari kapat secenegnden shifte basili tutarak yeniden baslati secersen nasil yeniden baslatacagni sectirior. Ondan snra kaldir. Ben boyle cozdum.

avirayı kaldırdım bakalım ins olmaz bi daha

Toplam Hit: 2725 Toplam Mesaj: 5