folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 8 Başlangıçta Siyah Ekranda Kalıyor Çözümü Olanlar

Windows 8 Başlangıçta Siyah Ekranda Kalıyor Çözümü Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek

arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar dün akşam hem laptobuma hem masaüstüme win8 kurdum. 2-3 Açılıştan sonra birdaha açılmadı siyah ekranda kalıyor. 

bilgisayarı açıyorum. kullanıcımı seçip şifremi giriyorum sonra siyah ekran geliyor fare imlecide çıkıyor. öyle kalıyor masaüstü gelmiyor aynı sorunu yaşayan varmı acaba ? varsa çözüm yolu önerebilir mi ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Hocam aynı sorun bende de var.

Şunu farkettim, siyah ekran gelince ctrl + alt + Del yapıp restart edince bu sorun düzeliyor ve düzgün açılıyor. (çözüm değil ama sorunu aşabiliyorsun)

Ben de tam anlamış değilim, fakat bu durumun bende yaşanma sebebi batarya diye düşünüyorum.

Çünkü laptop un bataryası hiç dayanmadığı için söktüm, direkt olarak prizden takılı çalıştırıyorum.

Ne zaman uykuya alsam ve prizden çeksem aynı şey oluyor.

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

hocam programlarla uyumsuzluk olduğunda yapıyor onu bende yaşadım bir bak netten hangi programlar uyumsuz ona göre sildiğinde düzelir mesela bende comodo antivirüs vardı o yapıyordu sildim düzeldi windows 8 ile uyumsuz programlara bakarsan googledan ona göre halledebilirsin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek
    elminster bunu yazdı

Hocam aynı sorun bende de var.

Şunu farkettim, siyah ekran gelince ctrl + alt + Del yapıp restart edince bu sorun düzeliyor ve düzgün açılıyor. (çözüm değil ama sorunu aşabiliyorsun)

Ben de tam anlamış değilim, fakat bu durumun bende yaşanma sebebi batarya diye düşünüyorum.

Çünkü laptop un bataryası hiç dayanmadığı için söktüm, direkt olarak prizden takılı çalıştırıyorum.

Ne zaman uykuya alsam ve prizden çeksem aynı şey oluyor.

hocam avast mı kullanıyorsun ve işletim sistemin 64bit mi ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

böyle bi sorunu laptopa kurarken yaşamıştım sorun da takılı unuttuğum bozuk hafıza kartıydı :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

benim bildiğim ekran kartı ile alakalı, benim laptoptada var, win8 alıp kullanamadım bu yüzden. optimus mu seninkide, mesela vga ile monitor bağlayınca hiç sorun olmuyor. yada beklemeye alıp kapama tuşundan sonra açınca yeniden

rebellisch tarafından 10/Mar/13 01:07 tarihinde düzenlenmiştir

memento mori.
Toplam Hit: 3755 Toplam Mesaj: 6