Windows 8 Batarya Sorunu Yardım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doomcelik
    doomcelik's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşalr win 8 çıkınca 1 ay bekleyip bir hevesle indirdim ve kurdum. çoğu şeyi hoşuma gitti ne metro sorun oldu nede başlat menüsünün olmaması. autocad te sorun çıakrdı ama eminim bir şekilde çözülürdü( 2007 sürümünde). hızı açılışı stabilitesi çok hoşuma gitti . ancak win 7 de 4-4,30 saat giden şarjım 2 saat civarı gitmeye başladı birden. ayarlardan dahi olsa bu kadar fark etmesi lazım diye düşünüyorum . kullanan arkadaşlara soruyorum acaba normal mi sizdede böylemi oldu batarya sürenizi nasıl etkiledi daha fazla gidecek denilen batarya neden nerdeyse yarıyarıya azaldı. bu arada win 8 güncelleme filan yapmadım. ne win 7 de nede win 8 de batarya programı kurdum.. ilerde çözülür mü yada şu an nasıl. win 8 pro idi bu arada şimdiden yorum yapan ehr arkadaşa teşekkürler..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

kuzene yeni aldığımız laptopta standart win8 kurulu, sarjı 4 saat civarı gidiyor.

8 saate yaklaşacaksa win7ye düşürmeye değer :/

--> hocam sen win7 kurup ( istersen formatlamadan kur, ikinci işletim olarak ) bi denesene tekrar pili ?

Eski haline dönüyorsa, win8i başka bir sağlam kaynaktan tekrar indirip kurmayı dene

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Abim de kurdu.. Aynı sorunu yaşadı :) 4 saat gidiyordu. 2 saate falan düştü dedi. Sonuç ? Sildi ve win7 ye geri döndü :) sırf böyle dedi diye bende Kurmadım win8 :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Sorun Windows 8 de değil sisteme doğru düzgün driver kurmadığınız için sizde. Üreticinin yayınladığı en son Windows 8 driverlarını bulup kurun (çıkmamışsa bekleyin), güç seçeneklerini de kullanımınıza optimize ederseniz bataryanın Windows 7 den daha uzun gittiğini görürsünüz.

Ehl-i Byte
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doomcelik
    doomcelik's avatar
    Erkek

walla ben biraz daha bekleyip tekrar indirecem tüm driverlerle birlikte hele bi tam otursun bakalım.. test edip tekrar sonuçları paylaşırım artık . tabi bide win 7 nin biraz formatı haketmesini bekleyecem:)..yada win9(?) u bekleriz artık....

Toplam Hit: 1704 Toplam Mesaj: 5