folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 8 Charm Bar Kapatma - Sağdan, Soldan Çıkan Menü

Windows 8 Charm Bar Kapatma - Sağdan, Soldan Çıkan Menü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Merhaba müridler, Windows 8'i benim gibi başlat menüsü yüklemiş olarak kullananlar için charm bar'dan kurtulmayı anlatacağım.

Charm bar ne olaki diyenler için : http://i67.photobucket.com/albums/h282/fotopaylas/0-1024x819_zps0a14a94a.png

Öncelikle Başlat +R tuş kombinasyonunu kullanarak “Çalıştır”ı açıp regedit yazıyoruz.

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ ImmersiveShell konumuna kadar iniyoruz. Burada ImmersiveShell üzerinde sağ tık yapıp Yeni ve oradan da Anahtar’a tıklayarak yeni bir anahtar oluşturuyoruz ve anahtar adına EdgeUI diyoruz.

Şimdi pencerenin sağ kısmına gelip sağ tık Yeni > DWORD ile 2 tane anahtar oluşturuyoruz. Bunlardan birinin adı diğerinin adı da olacak.

Bu adımda oluşturduğunuz anahtarlara çift tık yapıp değer kısımlarına 1 yazacaksınız.

Tamam deyip çıkıyoruz ve reset atıyoruz.Hadi geçmiş olsun...

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

ben raconuna göre başlat çubuksuz kullanıyorum ve öyle kullanmanızı tavsiye ederim :D pekte zor değil alışıyorsunuz :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Niye alışacakmışız? Windows diye kullandığım sistemden bi tek mouse pointer kaldı gerisini aşama aşma kaldırdılar.

Eski Plus Themes kalktı, Windows Classic görünümü kalktı, Desktopdaki my computer ikonu kalktı, task manager adam gibi process bilgisi gösteriyordu o da kalktı, start menu kalktı, kaldırmadıkları tek şey mouse pointer.

mouse pointeri da kaldırdıklarında belki oradaki windowsdan sorumlu gerzek kimse derin bir oh çekip tatmin ulur.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Niye alışacakmışız? Windows diye kullandığım sistemden bi tek mouse pointer kaldı gerisini aşama aşma kaldırdılar.

Eski Plus Themes kalktı, Windows Classic görünümü kalktı, Desktopdaki my computer ikonu kalktı, task manager adam gibi process bilgisi gösteriyordu o da kalktı, start menu kalktı, kaldırmadıkları tek şey mouse pointer.

mouse pointeri da kaldırdıklarında belki oradaki windowsdan sorumlu gerzek kimse derin bir oh çekip tatmin ulur.

İleride herşey dokunmatik olunca mouse pointer da kalkabilir:) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

8 kurduğum pc lere 1 saat ayar yapmaktan bıktım mk.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

beyler bu kadar kasmaya gerek yok

kat.ph den startisback programının full'ünü kuruyorsunuz

onda başlat menüsünün her şeyiyle birebir aynısı kuruluyor

+ ayarlardan sağdaki soldaki gereksiz şeyleri kapatıyorsunuz

Toplam Hit: 2771 Toplam Mesaj: 6