folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 8 De Değiştirilebilir Ekran Kartıyla İlgili Sorun

Windows 8 De Değiştirilebilir Ekran Kartıyla İlgili Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek

arkadaşlar ati readon hd5000 ekran kartı var ve güç tasarruflu olarakda intel grafik kartı fakat bir türlü ati kartı kullanamıyorum sürücü olarak tanıtsam bile hata veriyo oyuna giremiyorum girsemde kasıyo googlede bi kaç arama yaptım çözüm yollarını denedim fakat yine olmadı yine olmadı her şeyi hoş güzel tek sıkıntı bu yardım edebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum en olmadı win7ye dönüş yapıcam

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

win8i uzun bi süredir kullanıyorum, developer previewden beri.

şu an USbye ubuntu 10.04.04 yazdırıyorum. birazdan windowsla bağımı koparıcam hacım.

senin soruna gelince özellikle ekran kartında driver sıkıntısı var. w8 şu an için benim pcye uygun değil onu anladım :D

w8de hiç problem yaşamamak istiyosan gidip w8 kurulu sıfır bi pc alcan, çatır çatır lisans parasını da ödicen anca öyle kullanılır.

atinin sitesine girip beta driverlara bi bak hacım. ben geçici olarak öyle bi yöntem geliştirmiştim (nVidiada)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

win8i uzun bi süredir kullanıyorum, developer previewden beri.

şu an USbye ubuntu 10.04.04 yazdırıyorum. birazdan windowsla bağımı koparıcam hacım.

senin soruna gelince özellikle ekran kartında driver sıkıntısı var. w8 şu an için benim pcye uygun değil onu anladım :D

w8de hiç problem yaşamamak istiyosan gidip w8 kurulu sıfır bi pc alcan, çatır çatır lisans parasını da ödicen anca öyle kullanılır.

atinin sitesine girip beta driverlara bi bak hacım. ben geçici olarak öyle bi yöntem geliştirmiştim (nVidiada)

atinin kendi sitesinden falan indirdim denedim hep hocam ama ati sadece kendi kartının sürücüsünü verdiği için intelle bağdaşmıyo valla uğraş uğraş rezillik haklısın aslında ama vazgeçilmiyo be win sistem ailesinden bende çok denedim linüx filan ama bi türlü ısınamadım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    captain bunu yazdı

atinin kendi sitesinden falan indirdim denedim hep hocam ama ati sadece kendi kartının sürücüsünü verdiği için intelle bağdaşmıyo valla uğraş uğraş rezillik haklısın aslında ama vazgeçilmiyo be win sistem ailesinden bende çok denedim linüx filan ama bi türlü ısınamadım

valla hocam k.bakma sorununla ilgili yardımcı olamıyorum net olarak, ben de uzun zamandır win+linux kullanıyorum. ama yeter uğraşmıcam artık winle. ilerde param olursa gier orj fabrika çıkışlı w8li alırım. onun haricinde en kafa ağrıtmayan xp :)

tavsiyem eğer sistemin kabul ederse eski w7 sürüm (son çıkan sürümü kesinlikle yükleme) yükle dene bi.

nVidianın 2 3 ay önce w7 driver kabul ediyordu, ama şu sürümle birlikte (Sözde kararlı sürüm !!) artık w7 driverlarını kabul etmiyor hiç bi donanım. (bi kaçı hariç)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek

arkadaşlar sorunu çözdüm nette araştırma taraştırma yapmayın derim win8i kurdukdan sonra direk win7 driverlarını win7 uyumlu deyip yönetici olarak çalıştırın sorun halloluyo ama daha öncesinde win8 driverı dır falan yazan sürücü yazılımlarınızı yüklememeniz gerekiyo 

internette bir sürü çözüm yolları dönüyo hepsini denedim olmadı en son kendimce böle bi şey yaptım oldu bilgisayarınızın win8 driverları çıkmadıysa pcnin kendi sitesinden win7 güncel driverını indiirin ve kurun sorun yaşamıcaksınız...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ati ekran kartında arkadaşımda bir sorun yaşadı.Driver'ı kurunca bilgisayr yavaş çalışıyor, metro uygulamalarının çoğuda hata veriyordu.Bir şekilde çözdük ama şuan nasıl anlatacam sana bunu bilmiyorum.Sürücüyü eski usul kurman gerekiyor.İnternettte hem Türkçe hem yabancı sitelerde bu çözüm verilmemiş.Bugün akşama doğru yazısını yazmaya çalışacam hocam link gönderrim sana.Şimdi çıkmam gerekiyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

valla ben 3.parti bir driver kurdum. nerden indirdiğimi hatırlamıyorum ama daha hiç bir problemle karşılaşmadım. atinin kendi beta driverları falanda çözüm üretmiyordu.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
Toplam Hit: 1399 Toplam Mesaj: 7