

Windows 8 İle İlgili İngilizce Makale
-
Removing Windows 8 is better than…
I tried, folks, really I did. After unleashing my rant last week about the Windows 8 Consumer Preview, I decided I would brave it for as long as I was mentally and physically capable. After all, this is a new operating system from Microsoft — I have as much a responsibility to myself as I do to the tech community to know it, use it, and understand it.
So I endured the Technicolor-eyesore Metro Start Screen, with all those oversize buttons that take seconds to launch programs that always started instantaneously in Windows 7. I pushed aside the psychological torture of opening program after program and never closing one, despite knowing I would never come back to it. I gritted my teeth through countless single-window screens, constant system slowdowns, and navigational awkwardness, always hoping that sticking with the pain would somehow make me a better person.
But after several additional days of seeing upgrades from Windows 7 fail on three separate computers, after several additional days of seeing even touchscreen all-in-ones and tablets actually become less usable as a result of being Windows 8ified, and after several additional days of being treated like a preschooler suffering from ADHD for wanting to perform the simplest tasks, I reached my snapping point.
As I said last time, I’m an adult and I want my computer to treat me like one. I have neither the time nor the inclination to trudge through multiple circles of interface hell just to do basic things that then fail to work as they always have before. And though I’m more than willing to pursue the workarounds people are discovering for bypassing Metro, I fail to see why I — or anyone — should have to. Microsoft, if you want to take over the tablet market, terrific. But can’t you find a way to do so that respects the hundreds of millions of customers who helped put you where you are?Right here and now I’ll make this pledge: As new major editions of Windows 8 are released along the road to the final RTM version, I will keep trying them. I’m going to give Microsoft every opportunity to turn around this fiasco, to convince me that this is the operating system I both need and want to use. And if (when?) my mind changes about, I will let you all know. Microsoft has released a lot of good products over the last few decades, many of which have had significant positive impacts on my life, so the company has at least earned that.
For the time being, however, I have too much self-respect and too many demands on my time to devote to what is currently, at its best, nonsense. So a repartition, a format, and 20 minutes or so of disc accessing later, I had wiped out Windows 8 and replaced it with a sparkling copy of Windows 7. Let me tell you, that whole process was far and away the most invigorating and intensely satisfying experience I had all week.
"Ben en kötüsünden böyle bir makale buldum , bana bu makalenin amator bir biçimde ingilizceye çevrilmesi lazım.
eğer elinizin altından başka çevrilmiş bilişim ile ilgili makale var ise ingilizcesi ve türkçesi ile yollarsanız sevinirim"
-
Uygulamaları anlatıyor, izlenimlerinden bahsediyor olabilir.. hocam ne için lazım bu makale ? Elimden gelirse yardımcı olim.
-
Windows 8 Çıkarma daha iyidir ...
Denedim, millet, gerçekten yaptım. Windows 8 Tüketici Preview hakkında geçen hafta yaptığım rant unleashing sonra, ben zihinsel ve fiziksel yeteneğine sahip olduğu için ben uzun süre bu cesur karar verdi. Sonuçta, bu Microsoft yeni bir işletim sistemi - Ben, bunu biliyorum kullanmak ve anlamak için teknoloji toplum için ne gibi ben kadar kendime bir sorumluluğumuz var.
Bu yüzden her zaman Windows 7 aniden başlayan programları başlatmak için saniye sürebilir tüm bu büyük boy düğmeleri ile, Technicolor-göze batan şey Metro Başlangıç Ekranı katlandı. Ben ona geri gelmek asla bilmelerine rağmen, programı sonrasında programı açarak ve bir kapanış asla psikolojik işkence kenara itti. Ben her zaman ağrı ile yapışmasını şekilde beni daha iyi bir insan yapmak umuduyla, sayısız tek pencere ekranları, sabit bir sistem yavaşlaması ve seyir beceriksizlik ile dişimi sıktım.
Ama Windows 7 yükseltmeleri görme birkaç ek gün sonra all-in-one ve tablet aslında 8ified, Windows olmanın bir sonucu olarak daha az kullanışlı hale bile dokunmatik ekran görmenin birkaç ek gün sonra, üç ayrı bilgisayarlarda başarısız, ve birkaç ek gün sonrabasit görevleri gerçekleştirmek isteyen için DEHB hastası bir okul öncesi gibi muamele ediliyor, benim yakalamaya noktasına ulaştı.
Ben son kez söylediğim gibi, bir yetişkin ve ben benim bilgisayar gibi beni tedavi etmek istiyorum. Ben sadece o her zaman önce sahip olarak çalışmaya başarısız temel şeyler yapmak için zaman ne de arayüzü cehennem çoklu daireler yoluyla zorla yürümek için eğim ne var. Ya da herkes - - için olmalıdır İnsanların Metro atlayarak keşfetmek için geçici çözümleri takip etmek daha hazırım ama Ve ben neden göremiyorum. Microsoft, tablet piyasasında, müthiş devralmak istiyorum. Ama bunu yapmak için bir yol bulamadığını açıdan nerede olduğunu koymak yardımcı müşterilerinin milyonlarca yüzlerce?
Tam burada ve şimdi, bu taahhüdün yapacağım: Windows 8 yeni ana sürümleri son RTM sürümüne yol boyunca yayımlanan, ben onları denemeye devam edecektir. Ben Microsoft bu ihtiyacım ve kullanmak istediğiniz her iki işletim sistemi olduğu konusunda beni ikna etmek için, bu fiyaskonun tersine çevirmek için her fırsatı vereceğim. Ve zihnimde değişiklikler (zaman?) Hakkında eğer, seni bütün bildireceğiz. Microsoft, son birkaç yılda iyi ürünler bir çok yayımladı, bunların çoğu benim hayatım üzerinde önemli olumlu etkileri oldu, şirketin en azından kazanmıştır böylece.
Şu an için, ancak, en iyi, saçma de, şu anda ne ayırmaya benim zamanında öz saygı çok fazla ve çok fazla talep var. Bir bölümlerini yeniden, bir biçim ve daha sonra erişim diskin 20 dakika kadar Yani, Windows 8 silip ve Windows 7 pırıl pırıl bir kopyası ile değiştirilir.Tüm süreç farkla ben bütün hafta vardı en canlandırıcı ve yoğun tatmin edici bir deneyim olduğunu, söylememe izin ver.senin aliycagin kadar amatorce istiyorsan google. Yok illa turkce olsun istiyorsan yine google'a gidip milletin turkice windows 8 hakkinda yazdiklarina bakabilirsin.
https://www.google.com/search?hl=en&as_q=windows+8&as_epq=&as_oq=&as_eq=&as_nlo=&as_nhi=&lr=lang_tr&cr=&as_qdr=all&as_sitesearch=&as_occt=any&safe=off&tbs=&as_filetype=&as_rights=
-
translate çevirisini bizde yaparız daha iyi çeviri lazım
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Uygulamaları anlatıyor, izlenimlerinden bahsediyor olabilir.. hocam ne için lazım bu makale ? Elimden gelirse yardımcı olim.
-----------------------------mesleki yabancı dil dersi için herkese verilen ödev gibi bi şey direk sözlü notunu etkilecek o yüzden yardımcı olursanız sevinirim
-
arcahmet bunu yazdı:
-----------------------------CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Uygulamaları anlatıyor, izlenimlerinden bahsediyor olabilir.. hocam ne için lazım bu makale ? Elimden gelirse yardımcı olim.
-----------------------------mesleki yabancı dil dersi için herkese verilen ödev gibi bi şey direk sözlü notunu etkilecek o yüzden yardımcı olursanız sevinirim
-----------------------------yardım mı istiyorsun direk ödevin yapılmışını mı?
-
direk ödevin yapılmışı daha makbule geçer :)