Windows 8 Orjinal Msdn Direk Tek Link Lazım? Turbobit Vs Olmadan
-
arkadaşlar orjinal windows 8'i msdn vb full olarak indirmem lazım msdn üyeliği yok
googlede çok aradım bir sürü var ama hangisi orjinal :S64 bit sürüm msdn orjinal iso bulmam lazım güncel olan sürüm turbobit vb. üyeliklerimde yok.
benim bulduğum şu "Windows_8_6in1_TR" bumudur yani? hala içim rahat değil doğru sürüm mü katılımsız mı orjinal mi :) her hangi bir virüs vb birşey varmı tedirginim
-
üniversite öğrencisiysen bedava zaten.
-
Windows_8_6in1_TR setup açıyorum
64 bit yazan diğer yükleme diskini kullanın. Diski taktığınızda, Windows Kurulumu otomatik olarak yeniden başlar. diyor :S
-
Olgunisik bunu yazdıüniversite öğrencisiysen bedava zaten.
Nasıl oluyor öğrenciyken ? Msdn üyelik aktifleşmiyor ki ? Bildiğim kadarıyla uzun süredir sorunlu.
-
Tahribat ta arat. Bu konu var. üniversitenden edu.tr gibi uzantısı olan e-pota adresi alman yeterli. Haydar_dümen@Ktu.edu.tr gibi. önemli olan içinde edu kelimesi geçmesi.
Bilgisayar müh. öğrencilerine 172, diğer öğrencilere onlarca ms yazılımı ticari kullanmamak şartıyla serbest ve buna msnd de dahil diye biliyorum. -
Detaylı bir şekilde araştırmama rağmen bahsettiğin konuyu bulamadım. Bilgisayar Müh. öğrencisiyim edu.tr uzantılı mailim de var. Fakat aylardır msdn den dosya indirmeye çalışıyorum. MSDN customer service e bile başvurdum. Üyeliğim var fakat dosya indiremiyorum.
-
Olgunisik bunu yazdıTahribat ta arat. Bu konu var. üniversitenden edu.tr gibi uzantısı olan e-pota adresi alman yeterli. Haydar_dümen@Ktu.edu.tr gibi. önemli olan içinde edu kelimesi geçmesi.
Bilgisayar müh. öğrencilerine 172, diğer öğrencilere onlarca ms yazılımı ticari kullanmamak şartıyla serbest ve buna msnd de dahil diye biliyorum.Tahribat değil hiç bir yerde rastlamadım maalesef...