Windows 8 Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek

arkadaş windows 8 yüklü bilgisayarımda 64 bit bilgisayarımı yönetici olarak kullanamıyorum herhangi bişe indirp kaldırımda benden yöntici parolasını girip evet basmamı istiyor fakat evet butonuna tıklanmıyor yani evet seçeneği var fakat tıklanmıyo ayrıca parolayı yazabileceğim bir alanda yok zaten yani bilgisayarımda rar la  sıkıştırılmış bir dosyayı bile açamıyorum gerçekten çok acınası bi  durumdayım baya bi araştırdım ama böle bi sorun kimsede yok sanırım 

son bitlisli
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

http://www.windows8tr.org/2012/05/kullanici-hesabi-denetimi-uyarisi.html

şunu bi incele hocam.

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek

usta burda anlatılanları yapmaya çalıştım ama gene bi yerde parolayı girip evet tıkla diyo aynı şekilde parolayı girebilceğim bi alan yok abi şaka gibi ya çözüm var ama sorun çözmeye çalışırken bile bu problem çıkıyo karşıma nasıl bişey geldi benim başıma böle yav

son bitlisli
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek
    frt bunu yazdı

usta burda anlatılanları yapmaya çalıştım ama gene bi yerde parolayı girip evet tıkla diyo aynı şekilde parolayı girebilceğim bi alan yok abi şaka gibi ya çözüm var ama sorun çözmeye çalışırken bile bu problem çıkıyo karşıma nasıl bişey geldi benim başıma böle yav

Açmak istediğin dosyaya sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır diyince yine aynı sorun ortaya çıkıyor mu?

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek
    matr0x bunu yazdı
    frt bunu yazdı

Açmak istediğin dosyaya sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır diyince yine aynı sorun ortaya çıkıyor mu?

evet hocam aynı sorun yaşanmaya devam ediyor

son bitlisli
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek

up

son bitlisli
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek