folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 8 Yüklerken Karşılaştığım Sorun

Windows 8 Yüklerken Karşılaştığım Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Windows 8'i usb'ye boot ettim.

Windows 8 kurulum için gerekli olan dosyaları yükledi.

Buraya kadar herşey tamam

Kurulum dosyalarını yükledikten sonra kuruluma başlamak için restart attı

Restart'tan sonra kurulum ekranı gelmesi gerekirken, Yüklü bir işletim sistemi yok, işletim sistemi kurunuz yazısı neden çıkıyor

Yok biliyoruz kurulum dosyalarını zahmet edip çalıştırırsan yükleyeceğim işte amk

Çözümü nedir, hp pavilion g6 bilgisayar.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Problemi çözdüm, bios ekranında harddiskten başlatmayı tekrar başa almayı unutmuşum, alınca düzeliyor.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

kurulum için gerekli olan dosyalar bilgisayara kurulduktan sonra usb ile işin kalmıyor, çıkar

Toplam Hit: 743 Toplam Mesaj: 3
format sıkıntı