Windows 8 Yüklü Laptop Ürün Anahtarını Masaüstü Pc De Kullanmak Hk.
-
Merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayarımda windows 7 yüklü windows 8 yüklemek istiyorum.
Orjinal windows 8 kurulu laptopun ürün anahtarını masaüstü bilgisayarımda kullanabilirmiyim.
Herhangi bir sorun çıkarırmı , etkinleştirme yaparmı ?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. -
etkinleştirme yapar , fakat 2 pc de internete bağlı 2 pc de güncelleme çekmeye çalışırsa lisansı karalisteye düşer.
hemen olmasada atıyorum 1 sene sonra , ürün sahteciliği kurbanı olabilirsiniz diye uyarıyı yorursun sonrası malum.
-
olmaz sanırım hocam.. laptopun ana kartının seri numarası orijinal olarak kayıtlı olduğu için tek bu seri numara için kullanırsın.. masaüstü için denemek istersen deneyebilirsin eğer onaylarsa ve güncellemelerde sıkıntı yoksa ilerleyen günlerde korsan uyarısı çıkmazsa o zaman laptoptakide orijinal değildir..
essan tarafından 10/Ağu/13 00:15 tarihinde düzenlenmiştir -
hiç uğraşma al sana crack..
http://s3.dosya.tc/server9/GORNOG/Windows8Loader.exe.html -
PanxeR bunu yazdı
etkinleştirme yapar , fakat 2 pc de internete bağlı 2 pc de güncelleme çekmeye çalışırsa lisansı karalisteye düşer.
hemen olmasada atıyorum 1 sene sonra , ürün sahteciliği kurbanı olabilirsiniz diye uyarıyı yorursun sonrası malum.
essan bunu yazdıolmaz sanırım hocam.. laptopun ana kartının seri numarası orijinal olarak kayıtlı olduğu için tek bu seri numara için kullanırsın.. masaüstü için denemek istersen deneyebilirsin eğer onaylarsa ve güncellemelerde sıkıntı yoksa ilerleyen günlerde korsan uyarısı çıkmazsa o zaman laptoptakide orijinal değildir..
Sadece laptop ta güncelleştirmeler açık olsa masaüstü bilgisayarımda ürün anahtarını etkinleştirdikten sonra güncelleştirmeleri kapatsam olurmu ki ?
yunusdogan bunu yazdıhiç uğraşma al sana crack..
http://s3.dosya.tc/server9/GORNOG/Windows8Loader.exe.htmlEywallah hocam indirdim kenarda dursun lazım olcak.
Maldonado tarafından 10/Ağu/13 00:20 tarihinde düzenlenmiştir -
sadece internete bağlı olsa bile sanırım sıkıntı olabiliyor , internetten bir key arat hocam kendi keyine zeval gelmesin , sıkıntı olursa crack çakarsın.
bu arada windows 8 yüklemen bitince ilk işin bunu kurmak olsun
http://yadi.sk/d/abstXlqe7kJYx
Start8
-
Benimde win 8 lısansı 1 pc içindi onu eski laptopda aktiflestirmiştim daha sonra yeni laptopa yukledım win 8 serıal ile aktiflestireyim dedim aktif etti ama demo surum olarak actı sag alt kosede win 8 pro bilmem ne yazısı cıktı... Yeni laptopa aktive etmek ıcın microsoft sitesini arayarak telefondan aktiflestirme secenegını secıp oyle yenıden aktıf etmıstım..
-
PanxeR bunu yazdı
yanlış biliyorsun w8 keyler kullanıldığı anda donanıma kilitlenir.
bir başka makinaya girmeye kalktığında kullanılmış hatası alırsın.
Donanım değişikliği yada yeni ürün aktarma gibi bir şansınız yok. essan da söylemiş anakart vs algoritmaları var.
-
hworm bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Donanım değişikliği yada yeni ürün aktarma gibi bir şansınız yok. essan da söylemiş anakart vs algoritmaları var.
Win 8 keyi baska pc de kullanmak istiyorsan telefonla aktiflestirme secenegini secip tekrar seriali onaylattıgında herhangi bir pc ye seriali girebiliyorsun...
Anakart değiştirdiginde arayıp aktivide edeblirsin, ben laptopu degiştirdigimde öyle yaptım..
-
_Dert_ bunu yazdıhworm bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Win 8 keyi baska pc de kullanmak istiyorsan telefonla aktiflestirme secenegini secip tekrar seriali onaylattıgında herhangi bir pc ye seriali girebiliyorsun...
Anakart değiştirdiginde arayıp aktivide edeblirsin, ben laptopu degiştirdigimde öyle yaptım..
yükseltme lisans keyine sahibim girdiğimde telefonla aktifleştirme dahi işe yaramamıştı. 5 kez yükseltme gibi saçma sapan birşey yazıyordu ekranda kalan hakkınız 0 diye. ayrıca nete bağlandığında her türlü sorun çıkarıyor.