folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Windows 8.1 De Çalışan Half Life Ve Deathmatch

Windows 8.1 De Çalışan Half Life Ve Deathmatch

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar,win 8.1 e geçtik ancak bir çok oyunda sorun çıkıyor.

Şimdi arkadşlarla landan hl ve dm oynamak istiyoruz elimizde oyun yok.Torrenttende çekemiyoruz biri hayrına çalışan ve içinde istediğimizde bot atabileceğimiz veya botsuz online oynayabileceğimiz bir versiyonu YANDEXE uplayabilir mi ? sadece yandexten çekebiliyoruz toreentler porttan kapalıda 

Half life 2 yükledim ne bot atabiliyorum ne de serverlere girebiliyorum.

bize eski olan bu eskiden cafelerde oynadığımız crossfire olanı ve deathmatch lazım

Teşekkürler şimdiden

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

win 8.1 de 50 tane oyun oynadım daha 1 tanesi bile sorun çıkartmadı.

win7 de bile problem çıkartan bir çok oyunu sorunsuz ve daha performanslı oynadım.

sorun senin illegal takılmanda.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

counter strike hiçbir şekilde çalışmıyor windows 8.1 de. 1.5 çalışıyor ama sürekli donuyor. Sonra ekran ayarlarından Direct3D ye alıyorsun o zaman donmalar azalıyor ama çatışmaya vs girerken yine donuyor. Ne yaptıysam cs birtürlü çalışmadı 8.1 de... bende 7ye döndüm dün gece. Sırf cs oynayamıyorum diye

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

counter strike hiçbir şekilde çalışmıyor windows 8.1 de. 1.5 çalışıyor ama sürekli donuyor. Sonra ekran ayarlarından Direct3D ye alıyorsun o zaman donmalar azalıyor ama çatışmaya vs girerken yine donuyor. Ne yaptıysam cs birtürlü çalışmadı 8.1 de... bende 7ye döndüm dün gece. Sırf cs oynayamıyorum diye

cs 1.5 windows 8 de sorunsuz çalışıyordu. ama windows 8.1 de arada sorun çıkarırken şimdi hiç oyuna bağlanamıyorum. Console a tıkladığım anda oyundan atıyor. Bende oyunu bunun için sildim. global offansive düşünüyorum.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Windows 8.1 de cs source ve global offensive oyunlarını sıkıntısız açıyorum sorun yok.

Fakat Windows7 ye geri döndüm windows 8.1 performansı iyi hoşta 7 gibi stabil değil bunu sayısal değerlerle değil günlük kullanımda anlıyayabilirsiniz ancak.

baba3232 tarafından 20/Şub/14 14:35 tarihinde düzenlenmiştir

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

birisi paylaşabilir mi yandexten half life i landan oynanan bir halini.biz de var şimdi landan görmüyor ama cs lanı görüyor.

sorun oyunda sanırım

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 3631 Toplam Mesaj: 6