Windows 8.1 De Çalışan Half Life Ve Deathmatch
-
Merhabalar,win 8.1 e geçtik ancak bir çok oyunda sorun çıkıyor.
Şimdi arkadşlarla landan hl ve dm oynamak istiyoruz elimizde oyun yok.Torrenttende çekemiyoruz biri hayrına çalışan ve içinde istediğimizde bot atabileceğimiz veya botsuz online oynayabileceğimiz bir versiyonu YANDEXE uplayabilir mi ? sadece yandexten çekebiliyoruz toreentler porttan kapalıda
Half life 2 yükledim ne bot atabiliyorum ne de serverlere girebiliyorum.
bize eski olan bu eskiden cafelerde oynadığımız crossfire olanı ve deathmatch lazım
Teşekkürler şimdiden
-
win 8.1 de 50 tane oyun oynadım daha 1 tanesi bile sorun çıkartmadı.
win7 de bile problem çıkartan bir çok oyunu sorunsuz ve daha performanslı oynadım.
sorun senin illegal takılmanda.
-
counter strike hiçbir şekilde çalışmıyor windows 8.1 de. 1.5 çalışıyor ama sürekli donuyor. Sonra ekran ayarlarından Direct3D ye alıyorsun o zaman donmalar azalıyor ama çatışmaya vs girerken yine donuyor. Ne yaptıysam cs birtürlü çalışmadı 8.1 de... bende 7ye döndüm dün gece. Sırf cs oynayamıyorum diye
-
DrKeworks bunu yazdı
counter strike hiçbir şekilde çalışmıyor windows 8.1 de. 1.5 çalışıyor ama sürekli donuyor. Sonra ekran ayarlarından Direct3D ye alıyorsun o zaman donmalar azalıyor ama çatışmaya vs girerken yine donuyor. Ne yaptıysam cs birtürlü çalışmadı 8.1 de... bende 7ye döndüm dün gece. Sırf cs oynayamıyorum diye
cs 1.5 windows 8 de sorunsuz çalışıyordu. ama windows 8.1 de arada sorun çıkarırken şimdi hiç oyuna bağlanamıyorum. Console a tıkladığım anda oyundan atıyor. Bende oyunu bunun için sildim. global offansive düşünüyorum.
-
Windows 8.1 de cs source ve global offensive oyunlarını sıkıntısız açıyorum sorun yok.
Fakat Windows7 ye geri döndüm windows 8.1 performansı iyi hoşta 7 gibi stabil değil bunu sayısal değerlerle değil günlük kullanımda anlıyayabilirsiniz ancak.
baba3232 tarafından 20/Şub/14 14:35 tarihinde düzenlenmiştir -
birisi paylaşabilir mi yandexten half life i landan oynanan bir halini.biz de var şimdi landan görmüyor ama cs lanı görüyor.
sorun oyunda sanırım