Windows 8.1 De Klavye Dili Silme
-
Hacılar bugün Rusça bir windows 8.1 yükledim sonra bunu paket indirerek İngilizceye çevirdim.
Şimdi benim istediğim İngilizce dilini klavyeden silmek yani klavye dili olarak sadece Rusça ve Türkçe kalması.Ama yapamadım.Sil diyince İngilizce dil paketiyle birlikde siliniyor.
Var mı nasıl yapılacağını bilen?
-
Silme yapamayacaksın.Giriş Yöntemi Ekle den rusça klavye ekleyeceksin.
Jubei tarafından 30/Ağu/14 21:32 tarihinde düzenlenmiştir
Edit: ben baktım ama rusça göremedim başka bir ad adı altındamı geçiyor ? -
Jubei bunu yazdı
Silme yapamayacaksın.Giriş Yöntemi Ekle den rusça klavye ekleyeceksin.
Edit: ben baktım ama rusça göremedim başka bir ad adı altındamı geçiyor ?Hacı ben 1.resimdeki klavye dili listesinden İngilizceyi silmek istiyorum ingilizce klavye kullanmadığım için.

Bu aşağıdaki resimde kontrol panelindeki diller ve saatler bölümündeki diller sekmesi.Burdan İngilizceyi sildiğim zaman İngilizce dil paketim gidiyor yani ben windowsum ingilizce olsun istiyorum ama ingilizce klavyeden kurtulmak istiyorum kısacası.

-
Valla o kısmını bende çözemedim ?
-
Jubei bunu yazdı
Valla o kısmını bende çözemedim ?
hay Allah .
-
hocam sağdan barda ayarlara gir ingilizce olarak time and languange var orda halledersin
-
sol alt + sol shiftle hızlıca klavye değişebilirsin çözene kadar yardımı olur
-
nurulmac11 bunu yazdı
sol alt + sol shiftle hızlıca klavye değişebilirsin çözene kadar yardımı olur
aynen onu biliyorumda işte ben yine arada ingilizce olsun istemiyorum :)
-
ctrl+r yap
regedit yap
[HKEY_CURRENT_USER\Keyboard Layout\Preload] buradaki 0001041F bu türkçe olan senin ingilizce klavyen onu oradan silebilrisin yada
4 deger vardır en yukarine dokunma
1. deger olarak atanmıs olanı rusça yaparsan
ama daha sonra
[HKEY_USERS\.DEFAULT\Keyboard Layout\Preload] bunuda rusça deger olarak atarsannot:
0001041F değeri F klavyeyi
0000041F değeri ise Q klavyeyi belirtiyoistediğin işlem gerçekleşmiş olur konuyu hortlatıyorum yapamayan varsa buradan bakarak yapabilir
-
DeepHouse bunu yazdı
ctrl+r yap
regedit yap
[HKEY_CURRENT_USER\Keyboard Layout\Preload] buradaki 0001041F bu türkçe olan senin ingilizce klavyen onu oradan silebilrisin yada
4 deger vardır en yukarine dokunma
1. deger olarak atanmıs olanı rusça yaparsan
ama daha sonra
[HKEY_USERS\.DEFAULT\Keyboard Layout\Preload] bunuda rusça deger olarak atarsannot:
0001041F değeri F klavyeyi
0000041F değeri ise Q klavyeyi belirtiyoistediğin işlem gerçekleşmiş olur konuyu hortlatıyorum yapamayan varsa buradan bakarak yapabilir
sağolasın problemi çözmüştüm.Bir dahaki sefere denerim.