Windows 8.1 Driver Yükleyince Ekran Gidiyor. Sorun Ne Olabilir?
-
Müridler windows 8.1 yüklemek istiyorum ama ne yaptıysam yapayım şu dahili ekran driverını yükleyemiyorum bir türlü. Yükledikten sonra ekran simsiyah kalıyor. İntelin sitesinden, farklı farklı yerlerden indirdim hepsini ama hepsinde sonuç aynı. sizce neden kaynaklanabilir bu durum ?
-
intel ekran kartı driverleri zaten güncelleme sisteminde gelir.. kendi kursun boşver
-
yunusdogan bunu yazdı
intel ekran kartı driverleri zaten güncelleme sisteminde gelir.. kendi kursun boşver
En son onu denedim, driver'ı ben indirmeyeyeyim güncellerken o buluyor dedim, oradaki bütün driverları öyle kurdum ama ne yazık ki sorun düzelmedi.
-
driverpack solution ile yüklemeyi dene, genelde sorunsuz yüklüyor driver'ları :)
-
Diğer işletim sistemi versiyonlarında aynı hatayı veriyor mu ?
Vermiyorsa w8.1 uyumluluğu yoktur belki..
uymasa güncellemelerde gözükmemesi gerekir..
-
Darkparadise bunu yazdı
driverpack solution ile yüklemeyi dene, genelde sorunsuz yüklüyor driver'ları :)
Onunla da denedim ama sonuç aynı :D
-
arkadaşta pci exp ekran kartı vardı.. driver yüklemeden canavar gibi çalışıyor.. driver yüklendiği zaman ekranda çizgiler çıkıyordu..
garantiye verdim kartı değiştirdiler..
-
arkadaşım büyük ihtimalle 2 ekran kullanıyorsun televizyon baglı olabilir ekran oraya gidiyor ana ekranı ayarlaman lazım