Windows 8.1 Format Atma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

selam müridler şimdi şu videodaki olay format atmak mı yoksa sadece yüzeysel bişi mi ?

media markete sordum 50-60 lirai istiyorlar formata pc pert oldu şöyle gusül abdesti alması lazım ama

şu videodaki yöntem faydalı olur mu yoksa ben media markete götürüp formatlayayım mı ?

www.youtube.com/watch?v=PMfT__eUWxQ

ebedi devlet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yuh 60 lira nedir amk resmen soygun. Bakirkoy yakınsan bana 1 paket Camel al gel formatlayip vereyim hocam. :)

Uzaktaysan format atılacak pc laptop mu ? Komple mi çoktu yoksa Windows Çalışıyor mu ? Laptop ise marka ve model ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Windows-8-1-Basit-Sekilde-Sistemi-Yenileme-Ve-Sifirlama-204281/

Daha önce burada bunu ben yazmıştım zaten 

evet buradaki olayı yaparsan cihazın tertemiz olacaktır.  Zaten bu olay dokunmatiklerde işleri kolaylaştırmak için var windows tabletleri bu şekilde sıfırlıyorlar  mesela usb bağlantısı yok çoğunun böyle temiz kurulum yapıyorsun.

buradaki uygula ne camel ne 60 lira götürdüğün yerinde sana yapacağı bu emin ol 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar yardımlarınız için saolun istanbulda değilim hocam, ama düşüncen için saol.

serdar hocam senin yazdığına da bakıcam şimdi.

laptop çalışıyorda beyler ısınmalar başladı bilgisayarın her yerinden aadeta virüs fışkırıyor öyle diyeyim ben size.

sekmelerde gezerkekn full saçma sapan siteler açılıyor , nereye tıklasam pop up programlarda da fayda etmiyor yani anlıyacağınız bir gusül şart bu bilgisayara

marka model : asus x550 sersinden

seboist tarafından 27/May/15 21:13 tarihinde düzenlenmiştir

ebedi devlet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

8 de zaten kendini sıfırlama özelliği var müdür. gelişmiş ayarlarda sıfırla diye bir seçennek var direk format atıyor.

ama recovery bölümünü daha önceden silmiş isen  kendini kuramaz. normal formatlaman lazım

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hocam format gözünü korkutmasın. 

https://rufus.akeo.ie/ bu linkten programı indir. 

Daft 'ın konulardan windows 8.1 indir.

Sonra minimum 8 gblık flash diski tak. Flash diski taktıktan sonra uygulamayı çalıştırıp indirdiğin iso dosyasını seç. Bu şekilde usb ye kopyalarsın windows diskini.

Sonra da biostan önceliği usb ye ver ve yeniden başlattığında kurulumu yapman için seni yönlendiriyor zaten bilgisayar.

Tabi önce recovery dene. Recovery olmazsa bu adımları takip et. Yazık günah 60 lira verme bir format için. Driver yüklemek için de en basidinden Driver Booster programını kurarsın sistemine. O senin eksik driverlarını bulur yükle dersin yükler. Bağlantı hızına bağlı olaraktan ortalama 50dk zamanını alır format + driver.

Ekleme: Format atmadan önce bunlar lazım dediğin şeyleri başka bir sürücüye kopyala. Bilgisayarda sadece C: sürücüsü mevcutsa disk yönetimi(adı buydu heralde bende ingilizce sürüm var çünkü) ile diski 2ye bölebilirsin. Format atarken de C: sürücüsünü biçimlendirip temiz bir kurulum yaparsın. Takıldığın nokta olursa  buradan veya özel mesajla/teamviewer la destek olmaya çalışırım elimden geldiğince.

1049 tarafından 27/May/15 22:05 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.sorbilene.com/forum/Konu-Windows-8-yuklu-Asus-notebook-ve-Netbooklarda-recovery-yapma-Resimli-anlatim.html

Hic uğraşma.  Burada anlatılanları yap hocam. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 1058 Toplam Mesaj: 7