folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 8.1 GTA Edition Aktifleşmeme Sorunu (Çözene Helal Olsun)

Windows 8.1 GTA Edition Aktifleşmeme Sorunu (Çözene Helal Olsun)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

8.1'in dilshad sys tarafından hazırlanan gta edition'unu kullanmaktayım. http://freewaresys.com/threads/8-1-gta-edition-pro-x64-freeware-sys-2015.847/

Adam çok güzel sistem editliyor. Oyunlarda ve renderde dokunulmamış windowsa göre çok farkediyor ama pezevenk üyelik sistemiyle aktivatör satıyor.

KMspico dahil zilyon tane aktivatör kullandım aktifleşmedi. Nasıl bir ayar çektiyse sisteme...

Hem de ücretsiz aktivatör soranlara kendi yaptığı aktivatörün konu linkini paylaşıp "çalışmazsa vip üyeler için paylaşılan aktivatörü kullanın" diye milleti trollüyor.

Bunu nasıl aktifleştirebiliriz ?

Veya buna benzer editlenmiş; oyunlarda fps performansı sağlayan, render alırken hız sağlayan bir sürüm biliyorsanız paylaşır mısınız ?

Ek: orjinal windows 10 ve windows 8.1 ile call of duty blacks ops 3 oynadım 50 fps zor gördüm. Bu şerefsizin sistemiyle aynı donanım 75 fpsyi zorluyor. Ne yapıyor ne ediyorsa adam çok güzel sistem editliyor.

DadasAdam tarafından 12/Ara/15 18:53 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Adamın birşey yaptığı yok. Sadece son kullanıcı için kullanımda çok farketmeyecek hizmetleri kapatmış. Öyle windowsu hızlandıracak , uçuşa geçirecek, amuda kalktıracak bir tweak maalesef yok.

Senin durumunda da büyük ihtimalle biglisayarın çok güçlü olmadığından kapatılan hizmetler ve adamın entegre ettiği(?) güncel driverlar oyunlarda daha fazla performans almanı sağlıyor.

Bunun yanında adamın sisteme aynı şekilde entegre ettiği backdoor, rat gibi yazılımlar olma olasılığı da çok yüksek.

Tavsiyem msdn iso hariç piyasadaki hiçbir windows sistemini bilgisayarına yükleme. Tabi kendi bileceğin iş ama tavsiyeme kulak vermen senin yararına olur.

Edit: Hangi hizmetler dersen zaten attığın forum konusunda adam yazmış çıkarttığı şeyleri. Aynılarını temiz msdn sürümü ile kurduktan sonra kendin de kapatabilirsin.

torpedo_XL tarafından 12/Ara/15 19:19 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

hocam windows kurduktan sonra kapatırım bazı hizmetleri sonra animasyonları windows özelliklerinden kapatırım kullanmadığım özellikleri açılışta hızlı açılsın diye başlangıçta çalışan uygulamaları devre dışı bırakırım sistemde performans olarakta tabi artış oluyordur belki yanı ben fark etmedim ama windows hızlandıracak felan öyle bir olay yok bu diğer windows hızlandırma programlarıda aynı olayı yapıyor kendinde yapabilirsin istersen 3dk almaz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Doğru söylüyorsunuz. Msdn iso diye paylaşılanların sahte mi gerçek mi olduğunu nasıl anlayacağım konusaunda yardımcı olur musunuz peki ? (Win 10 için)

Edit: buldum. https://msdn.microsoft.com

daki sha değerini indirdiğimiz isonun sha değeriyle karşılaştırıyoruz.

DadasAdam tarafından 12/Ara/15 20:56 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 1049 Toplam Mesaj: 4
windows 8.1