folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 8.1 Güncellemesiyle İlgili Bir Sorum

Windows 8.1 Güncellemesiyle İlgili Bir Sorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Merhabalar, 

Şuan 8.1 geçiş yapmaya hazırlanıyorum bilgisayarımdaki dosyaları yedeklememe gerek var mı? Herhangi bir silme olayı oluyor mu?

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Windows ayarları, kişisel dosyalar ve Birçok Uygulama Korunur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    rajooonn bunu yazdı

Merhabalar, 

Şuan 8.1 geçiş yapmaya hazırlanıyorum bilgisayarımdaki dosyaları yedeklememe gerek var mı? Herhangi bir silme olayı oluyor mu?

normal update şeklinde kuruyor

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Hocam hersei saklayabilirsin ama win8.1 performansi alamazsin. En guzeli hersei silip temiz kurmak

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Ben de konuyla alakalı bir soruda bulunayım. Demin bana da bildirim geldi Mağazadan 8.1 sürümüne geçebilirsiniz diye ancak orijinal sürüm değil kullandığım. Daft'ın paylaştığı win8 i kullanıyorum. Şimdi macera arayıp 8.1 e güncelle dersek herhangi bir sıkıntı doğurur mu?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı

Ben de konuyla alakalı bir soruda bulunayım. Demin bana da bildirim geldi Mağazadan 8.1 sürümüne geçebilirsiniz diye ancak orijinal sürüm değil kullandığım. Daft'ın paylaştığı win8 i kullanıyorum. Şimdi macera arayıp 8.1 e güncelle dersek herhangi bir sıkıntı doğurur mu?

onu bilmemde 8 çok kötü.8.1 ile arasında baya fark var

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 743 Toplam Mesaj: 6